sade yaşam

canım bence deriyi ver acı kahveyi de bence kreme boya
Boyamayi cok aklimdan gecirdim bayada arastirdim video falan ama simdi diyelim ki zimpara yaptim boyadim ufak darbe alinca soyulursa alttan kahve cikar kotu durur surekli onu kollamakla da ugrasilmaz ki.
Boyarsam boyle olursa diye cesaret edemiyorum
Yenileride 200tl alamam suan.

Boyamayi cok aklimdan gecirdim bayada arastirdim video falan ama simdi diyelim ki zimpara yaptim boyadim ufak darbe alinca soyulursa alttan kahve cikar kotu durur surekli onu kollamakla da ugrasilmaz ki.

deri olanları hediye et diğerinide kullan canım yada eskitme tarzı boya yada 1-2 yıl daha kullan ve değiştir :)

C CallanPinckney bende ihlasın robotu var hem supurge hem yıkama olan zimbirti.
Supurge hali cekimi falan on numara memnunum 9yıldır da kullaniyorum.
Yıkama olayina gelirsek zor.
Cok ugtastiriyo güc istiyo.
Yani beni yoruyo 1defa yikadim ama hic benim harcım degilmis.
Cok bastirmak istiyo suyunu iyi cekmek icin falan.
Yani benim gibi cabuk sıkılan birine göre degil.

Halilarimi her yaz yikamaya veriyorum duruma gorede siliyorum bazen.
Agustos da yikandilar mesela gecen ay mutfak ve yatak odası yollugumu sildim.
Su havalar azicik isinsin oglumun odasindakini silicem.

Silmek bana daha kolay geliyo.
Cok sağol cnm
Ben de sizin msjlarınızı okuyunca vazgeçtimm
Ben iş azalsın diye bakıyorum,bu makine bana iş çıkaracak gibi :))

deri olanları hediye et diğerinide kullan canım yada eskitme tarzı boya yada 1-2 yıl daha kullan ve değiştir :)
Zigonlar baya isimi goruyo 10yilliklar ama hic cizik yok
Deriler tamamen sus
Kaldircam derileri
Esimi kandirabilirsem arkadasi vardi marangoz ogluma hediye kitaplik yapmisti ona boyattirabilirsem bej yada krem rengine super olur.
Aklima o geldi ama esime henuz soylemedim

Merhaba
Eşyalarımı dolayısıyla da hayatımı sadeleştirmek için dün yaptıklarım:
12'li uzun bir bardak takımım vardı evlendiğimden beri kullandığım. Kırıla kırıla 7'si kaldı. Onları da gazeteye sardım abime verecem. Öğrenci evlerine götürsün.
Yine tekli bir su bardağı vardı. 4 tane artık kullanmadığım yastık kılıfı vardı. Hepsi öğrenci evine.
Hatta evlenirken ilçe belediye başkanı 2'li fincan takımı hediye etmişti. Üstünde başkanın ismi yazıyordu. Onu da yukardakilerle aynı poşete koydum. Kocamın kullanacağı tuttu. (Zaten evden neyi uzaklaştırmaya kalksam o, kocamın gözünde kıymetlenir bir anda) İş yerine götürdü onları da.

Giymediğim kıyafetleri bir poşete koydum. Kullanmadığım pandufları, atkıları, çorapları da başka bir poşete doldurdum. En yakın zamanda giysi toplama kutularına gidecekler.

1 kazak, 1 fermuarlı eşofman üstü, bir puzzle ve bir evim dergisi de yengemlere gidecek.

Anneme 1 poşet kavanoz, kayınvalideme de 1 büyük kutu kavanoz ve plastik kap (peynir kutusu, çikolata kutusu gibi) ayırdım.

Hepsi gelecek aya kadar dağıtılmış olacak :)

Çok sağol canım benim...:KK49:
Rabbim daha iyilerini size nasip etsin inşallah
Sanırım bu sefer hakettim...:21::KK73::KK39:
Papatyacim tebrik ettim mi hatirlamiyorum ettiysem yine ediyim:) arabani kazasız belasız kullan hayırlı olsun canım sen çoktan haketmistin:) dahada güzelleri olsun
Sevgiyle kullan mutlu kal:)

2 adet hiç kullanılmamış sıfır battaniye
2 çocuk yeleği
Bu kaç sıfır ayarında hhırka
Nikah elbisem ve nisanda giydiğim abiye elbisem ( belediyenin eşya topladığı ve ihtiyacı olanlara dağıttığı bi yere götürdüm) (elbiselerin çok açık ve kapanmayi düşünüyorum belki birinin işine yarar dedim ) aslında vermek istediğin açık yazlık kıyafetlerinde var onlari da bi ara toplayıp götüreceğim bu ay çalışma saatim çok fazla ve bi ton yapilacak iş olduğundan bi türlü fırsat bulamiyorum...

Kızlar halı yıkama makinesi almak istiyorum
Bu konuda ne düşünüyorsunuz
.

Geçtiğimiz yaz evimi böcek bastı ama bu bildiğimiz normal boceklerden diil minnacık telefonun feneriyle zor görünen sarimsi boceklerdi kurtulana kadar akla karayı seçtim ve bu boceklerden bir ayda kurtuldum tabi bu arada sürekli araştırma yaptım ve bu böcek istilası yüzünden yıkama makinasını almaya karar vermiştim ama kullanan kim varsa görüştüğüm ister ihlasin olsun ister başka bi marka olsun herkes ilk bir yıl yada bir ay yada bi kaç sefer kullanıp sonra kullanmadığını soyledi

Şimdi kaba bi hesap yap kafanda evdeki halilarini yıkamaya verince toplam ne kadar tutuyo ??? Benimki 90 tl falan tutuyo ihlasin robotları şu an 3.5 - 4 bin arasinda ben hakikatini senede iki kere yıkamaya versem ortalama 100 tl den hesaplayim senede 200... 10 senede 2000 lira 10 sene sonra halilarimi komple değiştiriyim diyelim hadi 1500 lira tutsun 500 de koltuk yıkamaya verdiğini düşün kendini yormaya değmez ben bu mantıkla almaktan vazgeçtim ama buharlı temizleyici dusunuyosan ki benim kafamda o var ama hala kararsızım:)

Ev bosaldikca rahatliyorum yeminle
Oh be diyorum dünya varmış.... İstiyorum ki evde kullanmadigim hiç bişey ama hiç bişey kalmasın herşeyi bizzat kullanim elim değsin mutlaka....

Bu verdiğim battaniyeleri her yıl çıkarıp balkonda güneşte havalandiriyodum katlayıp yerine koyuyorum boşuna eziyet başka bişey diil şimdi bazamin altında yer acildi :) hizmet edeceğim hiç bir eşya bırakmak istemiyorum marta kadar inşallah....

o zaman dekupaj yap üstüne eskitme tarzda bişeyler o zaman darbe de belli olaz bence

kalinkaselin kalinkaselin ne iyi etmissin
Ferah ferah mis mis otur cnm
Bende daha kapalı ve daha vucut hatlarimi belirginlestirmeyen seyler giymeye basladim yavas yavas.
Eskiden severdim artik sevmiyorum
Kendimi hic rahat hissetmiyorumm
Gecen yaz baya yol kat ettim.
Daha derli toplu daha rahat kiyafetlerle tatilimi gecirdim.
Kapanabilirmiyim bilmiyorum suan erken sanki yani hazir degilim ama giyimden basladim

Benim de her odayı yavaş yavaş elden geçirmem gerek ama çok üşeniyorum.
Cuma akşamı oğlumun odasına bi dalayım. Bi dönemin kağıdı kalemi boyası bi toparlayayım.

kalinkaselin kalinkaselin ne iyi etmissin
Ferah ferah mis mis otur cnm
Bende daha kapalı ve daha vucut hatlarimi belirginlestirmeyen seyler giymeye basladim yavas yavas.
Eskiden severdim artik sevmiyorum
Kendimi hic rahat hissetmiyorumm
Gecen yaz baya yol kat ettim.
Daha derli toplu daha rahat kiyafetlerle tatilimi gecirdim.
Kapanabilirmiyim bilmiyorum suan erken sanki yani hazir degilim ama giyimden basladim
Benim için çok önemli bi karardı aslında bu kararı vereli üç yıl oluyor kapanicam dedim ama zamanı ni bilmiyodum

Oturdum düşündüm asla vazgecemiyceklerim
-oje
-dipleynier
-tatillerde denize girmek

*Üç yıl önce ojeyle başladım yaklaşık 100 kadar önem vardı hepsini arkadaşlarımın ergen kızlarına da gittim ve üç yıldır sadece iki kere oje sürdüm düğünde

*dipleynier im bittiğinde almadım şu an kullanmıyorum sadece rimel kullaniyorum kapanırsam şeffaf rimel kullanırım yada hiç kullanmayabilirim

*ve deniz bunu da hasemayla asabilecegini dusunuyorum

Sanırım iki ay içinde kapanmış ol cam hayırlısıyla.... Dolabimi temizlemek için de bahanem oldu :)

Benim için çok önemli bi karardı aslında bu kararı vereli üç yıl oluyor kapanicam dedim ama zamanı ni bilmiyodum

Oturdum düşündüm asla vazgecemiyceklerim
-oje
-dipleynier
-tatillerde denize girmek

*Üç yıl önce ojeyle başladım yaklaşık 100 kadar önem vardı hepsini arkadaşlarımın ergen kızlarına da gittim ve üç yıldır sadece iki kere oje sürdüm düğünde

*dipleynier im bittiğinde almadım şu an kullanmıyorum sadece rimel kullaniyorum kapanırsam şeffaf rimel kullanırım yada hiç kullanmayabilirim

*ve deniz bunu da hasemayla asabilecegini dusunuyorum

Sanırım iki ay içinde kapanmış ol cam hayırlısıyla.... Dolabimi temizlemek için de bahanem oldu :)
Ayni gibiyiz.
Bende oje cok seviyorum
Yazin uzun kollu,deniz olayi, elbiselerim iste hep bahaneler.

Ayni gibiyiz.
Bende oje cok seviyorum
Yazin uzun kollu,deniz olayi, elbiselerim iste hep bahaneler.
Ben bi anda yapamazdım kendimi çok iyi tanıyorum bi heveslenip sonra pismanda olabilirdim kendimi iyi hazirlamam gerekiyodu:) onu yaptığıma inanıyorum bide etrafima bi senedir kapanicam diyorum yani kimse kapandigima şok olmiycak hazırlık sürecim için buda çok onemliydi
Bide kafamda biraz siyasi olacak gerçi ama iktidar muhafazakar kapalilik hepsi birbiriyle iç içeydi ... Kapaliliktan inanılmaz sogumustum çünkü her kapalinin dini siyasi görüşü aynı gibi bi algı olması beni çok rahatsız ediyodu şükür aştım bu dusuncemi kim ne dusurse düşünsün boyutuna ulaştım sonunda yani hem bedenen hem ruhen kendimi 3 senenin sonunda hazır hissediyorum bakalım :)

X