Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım yazmışsın şimdi gördüm mesajını ben de ölç diyip durmuşum. neyse, evet göğüs kısmı benim 98 filan belde ki kemerin geldiği kısım da ben de 86 87 cm filan yani elbiseyle birebir nerdeyse. acaba kasamı ki bilemedim son kaç para olur?
Tatlim bugun senden once baska bir arkadasa 75 olur demistim inan ki daha alti olmaz... olur dersen anlasalim bu hafta gondereyim. haftaya sıkıntı olabilir. Tabi dusunmek istersen sen bilirsin ama elbise gidecek gibi duruyor...
Evet tul. omuzlardan başlıyor gogus altindaki tokada bitiyor. Onun altindan ortadan ikiye ayrilan baska bir tul şifon elbisenin ayaklarına kadar volanli dökümlu sekilde iniyor. Ayni tulden arkada da asagi iniyor arka kisim da dökümlu duruyor. Ucus ucus asil bir elbise.