resim varmı38 40 bedene uyan cok alimli bir abiye. Hic beklemediğm kadar ovgu aldim. dugun sezonu Magazada 370 tl bense 90 tl diyorum. 170 boyla platform topukla giymiştim. 55 65 kilo arası hanimlar tam size gore...
Var da kendi basligima yukleyeyemwdim nedense... annesi ile kendisine abiye arayan arkadasin başlığında sondan ikinci mesajda.. ayrintili resim istersen watsapptan atabilirim.resim varmı
Merhaba.benim de tam bu bedende bi abiyem var.sadece eltimin kinasinda giydim.300 e almistim.burada 120ye satisa sunmustum.takas düşünür musunuz?38 40 bedene uyan cok alimli bir abiye. Hic beklemediğm kadar ovgu aldim. dugun sezonu Magazada 370 tl bense 90 tl diyorum. 170 boyla platform topukla giymiştim. 55 65 kilo arası hanimlar tam size gore...
Yok. Koyacak yerim yok elimden ciksin istiyorum. Yine de teşekkür ederim. ..Merhaba.benim de tam bu bedende bi abiyem var.sadece eltimin kinasinda giydim.300 e almistim.burada 120ye satisa sunmustum.takas düşünür musunuz?
85 olur canım. Hangi ildesinson fiyat ne olur cnm çok güzelmiş
60 lira olursa alacağım hemen85 olur canım. Hangi ildesin
...60 lira olursa alacağım hemen
Boyda sorun olmaz. En kotu ihtimalle terzi bi kac cm keser kucuk bi işlemcanım benim boyum 1.60 var yok. doğumdan sonra kilolandım boyda olmayınca sıkıntı olur mu acaba? bi de emziriyorum göğüs kısmını ölçüp bilgilendirir misin acaba? ve bel kısmını..
diğer bel gögüs cevresini ölçer misinizBoyda sorun olmaz. En kotu ihtimalle terzi bi kac cm keser kucuk bi işlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?