Sade ve şık 40 beden bordo abiye

Lavinya84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
168
20
68
Kocaeli
38 40 bedene uyan cok alimli bir abiye. Hic beklemediğm kadar ovgu aldim. dugun sezonu Magazada 370 tl bense 90 tl diyorum. 170 boyla platform topukla giymiştim. 55 65 kilo arası hanimlar tam size gore...

38 40 bedene uyan cok alimli bir abiye. Hic beklemediğm kadar ovgu aldim. dugun sezonu Magazada 370 tl bense 90 tl diyorum. 170 boyla platform topukla giymiştim. 55 65 kilo arası hanimlar tam size gore...
Merhaba.benim de tam bu bedende bi abiyem var.sadece eltimin kinasinda giydim.300 e almistim.burada 120ye satisa sunmustum.takas düşünür musunuz?

Az degilmi 60 ama ya tamam ben de elimden ciksin istiyorum ama bu cok az geldi... 75 olsun hic olmazsa. Bak üstteki arkadas ne demis hic de ucuz degil bu abiye.

canım benim boyum 1.60 var yok. doğumdan sonra kilolandım boyda olmayınca sıkıntı olur mu acaba? bi de emziriyorum göğüs kısmını ölçüp bilgilendirir misin acaba? ve bel kısmını..

Ben de yeni dogum yaptim sayilir bebegim 7 aylik ve giyebildim bu elbiseyi...hala gobegim olmasına ragmen. :) Gogus cevresinin olcusu 96 dir elbisenin. Bel olcusu dediginiz tokali kismi sanirim..alti bol zaten. Orasi ise 85 86 cm civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…