Sade...Ve sadece salonum

Ayy çok teşekkür ederim kıslarr, Ben de çook severek almıştım kırmısı koltuumu:) Evet perde konusunda katılıyorum istediğim gbi durmuyor bi türlü.Çiçekli tabloda görümcemin hediyesi:)

a.s.aılecek cok zevklı evler dosuyorsunuz bu zevkler kıme aıtalkisalkisalkiskla
evlerınızde mutlulukla yasayın hepsı bırbırınden harıka

çook zevkli hoş bir oda olmuş yalnız kırmızı sandalye çok uyum sağlamamış gibi geldi bana genede sizin tercihiniz..

çok güzelmiş güle güle oturun sizden bişey rica edicem masanın üzerindeki kırmızı nereden aldınız ya benimmde kırmızı örtüye ihtiyacım var bulamıyorum:)yardımcı olursan sevinirim...

hersey tek basina harika
ama bence cok kalabalik olmus gibi bazi seyleri bosaltirsaniz gercekten harika olur
gule gule oturun

Nacizane fikrimi söylemek istiyorum bende :)
Umarım alınma kırılmaca olmaz.

Koltuklar çok modern ama perde seçimi koltukların yanında çok klasik kalmış ve perdede birden fazla renk olması, perdelerin önüne koltukların konulması (sanıyorum odanın darlığından dolayı) sadece karmaşa yaratmış.

Tül perdede çok fazla dalga yapılmış ve boyu çok kısa kalmış.Orantı sorunu varmış gibi duruyor. Farbela ve köşedeki fon perdeleri kaldırsanız hem perdeniz daha modern bir görüntüye kavuşacak hemde rahatlicak derin bir ohh bee çekecekmiş gibi :) ve salona daha geniş bir izlenim verebilirsiniz böylelikle..

ve keşke siz zaten dar olan koltuk aralarına birde sehpa koymasaydınız. Halbuki diğer köşeye bakınca vizon sehpalar görünüyor. birde koltuk arasında sehbaya hiç gerek yokmuş.. Sehpalar üzerindeki boncuklu örtüler biraz daha klasik diyebileceğimiz ağır mobilyalarla daha hoş oluyor. modern mobilyalarda pek hoş durmuyor sanki..

Her bulduğunuz boşluğu değerlendirmek istemişsiniz sanırım ama bu tercihiniz güzel olan eşyalarınızın algılanmasını zorlaştırmış. Ev dağınık gibi duruyor. Oysa tek tek incelendiğinde modern sayılabilecek eşyalarınız var. Ama şu bayanlar neden illa camlı vitrin alıp içine hiç kullanmayacakları bardak setlerini dizip yıllarca sergileyip dururlar ? Bunu sadece sizin için söylemiyorum ne olur kızmayın ama toplumumuzda o kadar gereksiz alışkanlıklarımız var ki Allah aşkına söyleyin bunları kullanacak mısınız ?

Birde her boşluğun üstüne bişiler koymuşsunuz süs eşyaları vs. vitrinlerin üstünden sehbalara kadar. Sanırım dağınık durmasının asıl nedeni bu.. Bu temizlik yaparkende sizi yorar yapmayın ne olurrr :)

umarım bana çok kızmamışsınızdır.

ben hiç beğenmedim kusura bakmayın zevkim değil benim salonumda siyah olmamalııı :)

bence kırmızılar çok patlamış..

buna benzer bende dösemek istiyorum ama farkli renklerle :))
güle güle oturun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…