Sade...Ve sadece salonum

merhaba...salonunuzun mobilyaları çok hoş güzel günlerde kullanın..duvardaki gül desenli tablo ve 3 lü tabloyu nerden aldıgınızı ögrenebilirmiyim? birde şu değişik parlak tekli koltuk süper...onu da nerden aldıgınızı sorsam...tşkler şimdiden

çokta sade sayılmaz:) çok cici bir salon,güle güle kullanın

Salonun çok güzelmiş güle güle oturun.

cnm çok güzel salonun..sadece tek bşyi fazla begenmedim..tül perdeyi çok yukarıdan tuturmuşsunn.fazla büzülmüş yanii.aşagıdan olsa daha iyi olurrr..bide kırmızı deri koltugu begenmedim çok sırıtıyorr....cnm yanlış anlamassın inş sadece bi yorummm bunlarr.sen begendikten sonra sorun yok tabi:)

her sey cok güzel güle güle oturun a.s.
bence vitrin üstündeki gelin ciceğini kaldırın. birde kırmızı sandalye cok güzel ama odaya hos durmamıs koltuklarının güzelliğini örtmüş gibi geldi bana :uhm:

O kadar çok yastık başa bela olmuyo mu?:1shok: Benim de hem oturma odamda hem de salonumda bir sürü yastığım var. Misafirler yastıklarla dövüşmekten oturamıyolar da!!!kaydirigubbakcemile3

Çok fazla şatafatlı geldi bana tabii bu sizin zevkiniz güle güle oturun..........

kokoş , bumu sade salon :) çok şık ve gösterişli benceee
güle güle oturun

bence bi eleştri yapm , kenar kalın perdeleriniz siyah olsaymış daha şık olurmuş bence

Bu salonun neresi sade kız.
Bende şık salonum demeliymiştin.
Güle güle otur canım. a.s.

siyah kırmızı beyaz renkler süper bir uyum
salonunu cok beğendim
hele kırmızı sehpalarını üzerindeki çiçeği
ve ordaki rugan tek koltuk çok beğendim
yanlı sadece o plazmanın olduğu duvarın rengi biraz koyu ggeldi bana kapatmış odanın renklerini
ama yinede kusursur bi salonun var
diğer odaları neden paylaşmıyosun :)))

canm evin grcektennn harikaa harikaa bsk bisi demiomm cok güzel olmus koltuklarin icindeki kirmizilarin uyum saglamsi cok gzl bence kirmizi koltukta cok güzel bencee...örtülerin zaten cok güzel tabllolarin harikaa yanliz vitrinin pstndeki el cicegni kaldr derim canim orasi daha acik olur..hersy harika diger odalarinda ersimlerini ekelsen iyi olur canim güle güle saglikla otur..

güle güle oturun yanlız konsolu biraz sola doğru itermisiniz tv tam ortasında olsun...

Herşey çok güzel çok beğendim
bebek odasıyla salonunun resmi var galiba sadece diğer odalarıda görmek isterdim doğrusu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…