Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mobilyalarınız çok güzel..güle güle oturun..yanlış anlamazsanız ne olur kusuruma bakmayın bir mimar eşi olarak söylüyorum okadar modern mobilyalara salonunuzun süslemesi biraz fazla geldi..yani hani örüler vazolar gümüşlükler falan..biraz daha sade ve sadece stor oerdeyle yandaki uzun fonlar olsa çok daha mobilyalar kendini gösterir diye düşündüm..tabi sizin zevkiniz..evinizin diğer bölümlerinide merak ettik:))
bayıldım valla canım ben ki kırmızıyı sevmem ama çok beğendim valla Allahım güle güle oturmayı nasip etsin ağzınızın tadını bozmasın inş. ya keşke diğer odalarında resmini koysan eminimki oralarıda çok güzeldir :)) bize fikir olurdu hem :)))
Benim hayalimde salonunmu siyah, beyaz ve kirmizi yapmak. Ama o konsol ve vitrinleri ben asla koymazdim, çok esya olmus oluyor. arti temizlemesi var-tatlicadiarzu- Sadece bir telvizyon , bir sehpa o kadar. Ama evin çok Sik çok begendim, güle güle otur canimkaydirigubbakcemile5
kırmızı parlak koltuğa bayıldımmmm..
tek hoşuma gitmeyen gül resimli tablo oldu
böyle bi salona biraz arabesk kaçmış gibime geldi..
ama diğer tablolar kare olanlar çok hoş ve şık