Sade...Ve sadece salonum

Renk uyumu şahane olmuş..Yalnız abartılı olan bişeyler var oda perdelerden başlıyor..
Güle güle otur inşallah canım..

saol cnm eskı halınıde gordum anlasılan sıyah kırmızı hastasısın huzurla oturun ınş

mobilyalarınız çok güzel..güle güle oturun..yanlış anlamazsanız ne olur kusuruma bakmayın bir mimar eşi olarak söylüyorum okadar modern mobilyalara salonunuzun süslemesi biraz fazla geldi..yani hani örüler vazolar gümüşlükler falan..biraz daha sade ve sadece stor oerdeyle yandaki uzun fonlar olsa çok daha mobilyalar kendini gösterir diye düşündüm..tabi sizin zevkiniz..evinizin diğer bölümlerinide merak ettik:))

bayıldım valla canım ben ki kırmızıyı sevmem ama çok beğendim valla Allahım güle güle oturmayı nasip etsin ağzınızın tadını bozmasın inş. ya keşke diğer odalarında resmini koysan eminimki oralarıda çok güzeldir :)) bize fikir olurdu hem :)))

Benim hayalimde salonunmu siyah, beyaz ve kirmizi yapmak. Ama o konsol ve vitrinleri ben asla koymazdim, çok esya olmus oluyor. arti temizlemesi var-tatlicadiarzu- Sadece bir telvizyon , bir sehpa o kadar. Ama evin çok Sik çok begendim, güle güle otur canimkaydirigubbakcemile5

çok güzel siyah ve kırmızı çok yakışıyo zaten birbirine bende çok severim bu renkleri çok hoşuma gitti

Değişik bir tarzınız var.cesaret isteyen güzellikler.güle güle oturun

gerçektende süper olmuş canım paylaştığın için saol benimde salonum kırmızı renk bende bi iki fikir çaldım salonundan :))

oy oy oy çok güzel bir salon daha ve oyyy oyyy ben o tekli kırmızı koltuğa bayıldım yaaaaaaaa=)

Tek kelime ile süper:nazar:
Siyah kırmızı ve krem mükemmel üçlülera.s.

kırmızı parlak koltuğa bayıldımmmm..
tek hoşuma gitmeyen gül resimli tablo oldu
böyle bi salona biraz arabesk kaçmış gibime geldi..
ama diğer tablolar kare olanlar çok hoş ve şık

kalın perdelerin beyaz olmamalıydı bence...
çok sırıtmış..
bende bazı arkadaşlar gibi kırmızı koltuğu beğenmedim, kabalık vermiş sanki odaya..

ama koltukarınıza bayıldım... çok hoş gerçekten...
ayrıyetten tv nin olduğu duvardaki duvar kağıdı da süper...
güle güle oturmanız dileğimle...

Son düzenleme:
ne süslüsün sen öyle bakiiiiiiiiiiiiim:) güle güle iyi günlerde otur canım

Back
X