- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
model olarak güzel ama tek renk olsa daha güzel olurdu bence
Çok güzel olmuşsnuz Allah tamamına erdirsin
Çok Hoş duruyor Saçınızıda Çok beğendim mutluluklar dilerim :))
fikir olması açısından paylaşmak istedim, benim de nişanım 2 ay önce oldu, tamamen şifondu, göğüs altından saran taş ayrıntısı vardı sadece, ben çok beğenerel-k seçtimi umarım siz de beğenirsiniz :)
Eki Görüntüle 842318
Allah tamamına erdirsin cnm ,
çok şık tebrik ederim
Model sade evet, ama sanki bu elbisede siyah beyaz seçimi olmamış gibi geldi, baskın tonlar olmalıdan değil kastım, ya da ben daha açık veya pastel tonları sevdiğimden öyle düşünüyorum..:44:
Tabiki herşeyden önemlisi senin beğenmen, Allah tamamına erdirsin.
o kadar kısmetsizdim ki canım, 3 gün de hazırlandım inan ki...tüm nişan hazırlıklarımızı 3 günde başlayıp tamamlamaya çalıştık...babam ve annemden -tamam gelsinler istesinler yüzük takalım nişan söz bir arada olsun bağlayalım işi demesiyle nişan günü arasında 6 gün vardı...bu 6 günün son 3 günü ise bayramdı siz düşünün, cumartesi günü karar verildi, haber iletildi, diğer cumartesi de nişanım oldu...
Mayıs ayın da nişanımız olacak inş bizim de, erkek arkadaşım da askerden Nisan ortası gibi gelmiş olacak, o sürede neyi yapabilirsek yapacağız. Elbisesi, pastası, hediyesi derken birşeyler yapmaya çalışacağız Allahın izniyle de, insan korkuyor ama olacağın da önüne geçilmiyor. Ve mutlaka bazı terslikler de yaşanıyor. Bundan sonraki süreçleri ufak aksiliklerle atlatmak dileğiyle..
canım en azından belli tarih belli olmasa da nişanınızın olacağı kesin...biz 1,5 sene bekledik, hiç aklımda okeyleyeği yoktu benimkilerin bir anda pat haftaya bayramın son günü yapalım dediler ve 3 günde ne yapabildiysem artık...ne tepsi ne elbise ne bişey hiç bişeyi böyle uzun uzun araştırmaya vaktim olmadı, sen şimdiden tepsini artık yastık da olabilir ayarla, hediyelik vermek istiyosan onları hallet dursun, yani içinde hiç ukte kalmasın o güne dair..
benim yönlendirenim yoktu, çevremde de yoktu.ne kuzenim ne bişeyim. burada gördüklerim bana çok şey kattı, ama nasip değilmiş üç güne olduğu kadarını sığdırabildim bende..Tepsiyle ilgili bir çok aşamayı hallettim, sadece kendi emeğim olmasını istediğimden süslemesi kaldı, boyamayı düşünüyorum.
Hediyeler belli, ama henüz alamadım erkek arkadaşımın gelmesini bekliyoruz o gelince ilk işimiz Eminönüne gitmek olacak, onları da kendim yapacağım yani kuzenlerim, kardeşim, arkadaşlarım el birliğiyle hazırlarız. Geriye pastası, kurabiyesi kalıyor onu da annemin teyzesinin damadı yapıcak pasteneleri var kendilerinin, elbise ve ayakkabı kalıyor. Elbise dikim olacak, basit bir model olursa sorun olmaz ama işçilikli bir model olursa 1 ayı alırmış hazırlanması, ne iyi oldu söylediğin yapacaklarımı bir daha gözden geçirmiş oldum.
benim yönlendirenim yoktu, çevremde de yoktu.ne kuzenim ne bişeyim. burada gördüklerim bana çok şey kattı, ama nasip değilmiş üç güne olduğu kadarını sığdırabildim bende..
Çok güzelmiş hayırlı olsun.