• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

Geçmiş senelerden bir fotoğraf :78: Yanındakiler Livin yanında sönük kalmış :82:

Çokkkkk güzel çok :nazar:

2364.jpg

Flash patlatılınca dahada beyaz görünüyor :69: pamuk gibi çokkkkkkk şekerrrr:69:
Fotoğraflar 97 senesine ait .

3002.jpg

3007.jpg

3012.jpg

Son düzenleme:
Çookk beğendim bu fotolarda. Beyaz ten, koyu saç, kiraz dudaklar üçlemesi. :97::97::97:
Dimi harika :69::69:
söylemeden geçemeyeceğim kankam ama hatun sana acayip benziyor yahuuuu , heleki bu resimde :53:
Kanka sende benzettin ya tamamdır artık :17: Çokkkkk sevindim çok :17: Yalnız Livin bile saçları benim kadar koyu değil :52: orjinal saç rengime dönmem lazım kanka :84:

Son düzenleme:
Dimi harika :69::69:

Kanka sende benzettin ya tamamdır artık :17: Çokkkkk sevindim çok :17: Yalnız Livin bile saçları benim kadar koyu değil :52: orjinal saç rengime dönmem lazım kanka :84:

Herhangi bir topikte foton var da ben mi görmedim? :26:
Daha önce de rastladım bir kaç kişinin yorumuna seni Liv Tyler'a benzettiklerini yazmışlardı.

Herhangi bir yerde fotoğrafım yok :34:

Beni görenler kankalarım yani prensesin_uykusuyum ,april ,tanrıça ,karabiber ...çokkkkkkk uzun zamandır görüştüğüm tanıdığım bildiğim insanlar .

Son düzenleme:
Back