• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

evencerescre02877gd.jpg

Sizce kızıl saç Livde nasıl durmuş ? Şu sıralar feci halde bu renge takmış durumdayım .:69:

4438.jpg

Son düzenleme:
Kızlar bende çok beğendim sanki siyahtan daha çok yakışmış gibi .:nazar:
Bende bu renk yapmayı düşünüyordum ama vazgeçtim sayılır.

Livim bence harika olmuş hem seksi hem masum. Bi renk bu kadar yakışabilirdi bi insana :nazar: bayıldım eminim sana da şahane olur:69: gerçi şimdiki halini bilmiyorum mektup falan olmayınca:78:

çokk yakışmış livee sanada çok yakışır bitanem belki sonra boyatırsın
Oy bitanesi:7: haklısın tatlım erteledim bende :48:
Livim bence harika olmuş hem seksi hem masum. Bi renk bu kadar yakışabilirdi bi insana :nazar: bayıldım eminim sana da şahane olur:69: gerçi şimdiki halini bilmiyorum mektup falan olmayınca:78:

Bende çok beğendim kankam kaşlarınıda boyattırmış sanki .Ayıp ettin kanka istediğin mektup olsun ama senden bana mektup fln geldiği yok :63:

Bende çok beğendim kankam kaşlarınıda boyattırmış sanki .Ayıp ettin kanka istediğin mektup olsun ama senden bana mektup fln geldiği yok :63:
Evet kankam boyattırmış çok da güzel olmuş:7: Oyy oyy kankam saçlarımı boyattırmayı düşünüyorum eğer boyattırırsam öyle atarım boyattırmazsam bu halde atacağım söz:29:
bana kimse mektup yollamıyo:14: :14: :14:

Diyene bak:63: daha yüzünü bile görmedik minik hanım:63: sen at bak biz nasıl mektup atıyoruz kankam:23:

bana kimse mektup yollamıyo:14: :14: :14:
Yaw tatlışkom bir günden bir güne kankalarıma mektup yollayım dedin mi :93: sen at hele bizde atarız meleğim .
Evet kankam boyattırmış çok da güzel olmuş:7: Oyy oyy kankam saçlarımı boyattırmayı düşünüyorum eğer boyattırırsam öyle atarım boyattırmazsam bu halde atacağım söz:29:

Kanka bunu mektuptan önce yazmıştım ama söz konusu mektupsa eğer hayır diyemem :84: istiyorum istiyorum :62: kanka sakın boyatma ya o kadar çok yakışıyor ki şu rengin sana :69::nazar::69: sakın sakın ha .

Son düzenleme:
1998 çalınmış güzellik primerinden :69::69: nasıl doğal nasıl sade ooooof canım benimmm ya :nazar:

3498.jpg

3499.jpg

Yakından makyajı
3506.jpg

Son düzenleme:
Back