- Konu Sahibi BeyazPerim
- #1.101
Evet tatlım hepimizin kaderi :1no2: Yaşlanmak istemiyorum benneyaptımki
ben sağlıklı ve güzel yaşlanmak isterim sevdiklerimle.her yaşın ayrı güzelliği vardır boshayallersmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tatlım hepimizin kaderi :1no2: Yaşlanmak istemiyorum benneyaptımki
Sizce kızıl saç Livde nasıl durmuş ? Şu sıralar feci halde bu renge takmış durumdayım .
![]()
Sizce kızıl saç Livde nasıl durmuş ? Şu sıralar feci halde bu renge takmış durumdayım .
![]()
Kızlar bende çok beğendim sanki siyahtan daha çok yakışmış gibi .
Bende bu renk yapmayı düşünüyordum ama vazgeçtim sayılır.
Oy bitanesiçokk yakışmış livee sanada çok yakışır bitanem belki sonra boyatırsın
Livim bence harika olmuş hem seksi hem masum. Bi renk bu kadar yakışabilirdi bi insanabayıldım eminim sana da şahane olur
gerçi şimdiki halini bilmiyorum mektup falan olmayınca:78:
Oy bitanesihaklısın tatlım erteledim bende
Bende çok beğendim kankam kaşlarınıda boyattırmış sanki .Ayıp ettin kanka istediğin mektup olsun ama senden bana mektup fln geldiği yok![]()
Evet kankam boyattırmış çok da güzel olmuşBende çok beğendim kankam kaşlarınıda boyattırmış sanki .Ayıp ettin kanka istediğin mektup olsun ama senden bana mektup fln geldiği yok![]()
bana kimse mektup yollamıyo![]()
![]()
![]()
Yaw tatlışkom bir günden bir güne kankalarıma mektup yollayım dedin mi :93: sen at hele bizde atarız meleğim .bana kimse mektup yollamıyo![]()
![]()
![]()
Evet kankam boyattırmış çok da güzel olmuşOyy oyy kankam saçlarımı boyattırmayı düşünüyorum eğer boyattırırsam öyle atarım boyattırmazsam bu halde atacağım söz
![]()