• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

2006'ı saçlar yakıyor :61:
Kendime yakın hissettim burda :17:
10797.jpg

10740.jpg

10758.jpg

Son düzenleme:
kanka niye gözükmedi acaba:44: neyse zaten mutlaka eklenmişir daha önce=) bu arada son fotolar çok hoş çok güzel yaa:69::69::69:
Bilmem ki kanka :44: Evet eklemiştir belki meleğim :71:
kankam bende sana çok yakın hissettim bu resimlerde, saçlarını koyulaştırdıktan sonra daha bi benzetir oldum :)

Kankammmmm :17: Perim nasıl sevindirik oldum bir bilsen :69:
Gel gör ki kanka şu an saçlarım turuncu misali bir renk .Uyguladığım bir kür saçımdaki boyayı akıttı :43:

Bilmem ki kanka :44: Evet eklemiştir belki meleğim :71:

Kankammmmm :17: Perim nasıl sevindirik oldum bir bilsen :69:
Gel gör ki kanka şu an saçlarım turuncu misali bir renk .Uyguladığım bir kür saçımdaki boyayı akıttı :43:

ciddimisin çok merak ettim kankam , olsun yine boyarsın ama bu arada çokta yıpratma saçlarını dikkat et bebem.

ciddimisin çok merak ettim kankam , olsun yine boyarsın ama bu arada çokta yıpratma saçlarını dikkat et bebem.
Kanka hiç birisini göremedin :5: öylesi çabuk aktı ki çekmeye bile fırsatım olmadı :50: Kanka igora 7.1 ile boyadım bu sefer tam istediğim gibi renk oldu.Akmadan çekcem kesin :64:

Canım bu hallerini pek beğenmiyorum :26: Yüzümü çöktü nedir anlamadım :26:son bir senedir yüzü daha da uzun görünüyor çenesi flnda daha da kötü :26: Umarım en yakın zamanda toparlanır livom :69:

Yakında vizyona girecek filmleri :

The Strangers 2

2011 The Ledge

2010 Super

Ziyaretçilerin 2.sinde rol olması biraz saçma geldi :26:neyse izleyince nasıl birşey olduğunu göreceğiz artık .

One Night At McCool's filminden kareler :61: Bence bugüne kadar rol aldığı filmlerin içinde en iyisi :61: tabi yüzüklerin efendisi dışında :61:

Bu meşhur araba yıkama görüntüleri :60:

298809d1280832671-liv-tyler-one-night-mccools-caps-purple-dress-lt02.jpg

:69:Balsın bal :69:

001ONM_Liv_Tyler_010.jpg

o.b.gece1.jpg

Liv_Tyler_i_One_Nig_133971a.jpg

Son düzenleme:
Kanka hiç birisini göremedin :5: öylesi çabuk aktı ki çekmeye bile fırsatım olmadı :50: Kanka igora 7.1 ile boyadım bu sefer tam istediğim gibi renk oldu.Akmadan çekcem kesin :64:

Canım bu hallerini pek beğenmiyorum :26: Yüzümü çöktü nedir anlamadım :26:son bir senedir yüzü daha da uzun görünüyor çenesi flnda daha da kötü :26: Umarım en yakın zamanda toparlanır livom :69:

canim=pamuk-sekerim
acaba=cekimden-olabilirmi-tatliskom

Back