• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

evenfashstel0003.jpg

evenfashstel0004.jpg

evenfashstel0010.jpg

evenfashstel0014.jpg

yaa sanki ağnızı zor kapatıyo gibigeliyo bana bi gariplik var yüzünde ama anlayamadım tam ve bence çok da güzel değil ama idare eder

diş yapısından mı bilemedim.. yapısı kötü dişlerinin çok çıkık geliyor eski haliyle de fark var ama anlamadım şimdi bi değişik rahatsızlık veren bişiyler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
diş yapısından mı bilemedim.. yapısı kötü dişlerinin çok çıkık geliyor eski haliyle de fark var ama anlamadım şimdi bi değişik rahatsızlık veren bişiyler var.

Dişleri feci güzel yapma canım ama yaşlanınca biraz çöktü sanki CADIARZU Benide rahatsız eden birşeyler var saçlarını rengi ve modelini sevmedim yakışmıyor ona .Bir de şu giyim tarzını değiştirse ne güzel olacak :1no2:

evenfashstel0003.jpg

burda profilden cok güzel cıkmış , dudaklar burun şahane görünüyor :D
ama önden bana da bazı resimlerde yüzü uzunmuş gibi geliyor , ama yinede güzel yaa : )

genel olarak guzel bir kadın ama bence burun dudaktan önce esas önemli olan olan yuzun kemik yapısı

Dişleri feci güzel yapma canım ama yaşlanınca biraz çöktü sanki CADIARZU Benide rahatsız eden birşeyler var saçlarını rengi ve modelini sevmedim yakışmıyor ona .Bir de şu giyim tarzını değiştirse ne güzel olacak :1no2:

evet cnm yaa böyle bişi batıyo bana ama tam bulamıyorum böyle nasıl desem ağzını zor kapatıyo gibime geliyoo:sm_confused:

1995 yapımı Heavy filminden kareler .
Geçenlerde tekrardan Heavy izledim hayranlığım kat ve kat arttı :asigim: Gençlik hallerinde şimdilerin estetikli güzellerini gölgede bırakacak kadar masum ve duru bir güzelliğe sahipmiş :asigim:

1600.jpg

1605.jpg

Back