Saçma bir eğitim hayatı, tez aşamasında tezi bırakma isteği

Dondurarak mı 4 senede bitirmiştiniz?

Bunu da bir düşündüm yazılımdan yl yapsam ilerde ne iyi olur aslında şeklinde fakat yaşım da gündem güne ilerliyor ya dgs’yi başaramazsam diye korkuyorum. Ailem de ısrar ediyor hiç mi akademi istemiyorsun diye sanki akademi bir yüksek lisans ile elde ediliyor

Dondurarak mı 4 senede bitirmiştiniz?
En çok 6 yarıyıl hakkını okul veriyor. 1 dönem pandemi döneminde verilen hakla uzattım 1 dönem de mazeretle dondurma hakkımı kullandım bi de öyle dondurarak uzattım, 4 yarıyıllık eğitim hayatı 8 yarıyıl sürdü maalesef.

bence bırak
istemediğin bir iş için gereksiz stres tez olayı..

Çok istersen başarırsın bence...artık iş yazılımda

Marmara iletisim mezunuyum. Iletisim sektorunu hicbir zaman sevmedim,tam bir cadi kazanidir. Meslegi biraktim ben de.

Ders kısmını bitirmiş bu kadar emek vermişsin. Oturun başına tezinizin, yazın.

Bende yüksek lisans yapıyorum çevre mühendisliği. Çok seviyor ve akademide kalmak istiyorum. Tez dönemindeyim ama bence tez tıkanması diye bişey var bütün derslerimi verdim şu an tez için hiç çalışmak gelmiyor içimden. İmkanınız varsa dondurun bir dönem. Hem düşünmeye fırsatınız olur.

Sevindim yalnız olmadığıma
Sevmediginiz bir isi yaptiginizda her gun ayaklariniz geri geri gider. Dakika basi saate bakarsiniz mesai bitsin diye ama o saatler normalden daha yavas gecer. Ve kazandiginiz paranin hayrini gormezsiniz cunku isteki mutsuzlugunuz tum hayatinizi etkiler. Yasiniz da gec degil ki aslinda. Sizden once is hayatina atilanlarin elinde ne var suan? Sizden once is hauatina basladilar diye kariyer basamaklarini mi cikiyorlar bir bir oyle bir dunya yok.En neticede ozel sektorun kolesi olmayacak misiniz hepiniz? Ha simdi ha 2-3 sene sonra. Bu hayata bir kez geliyoruz. Baska bir ihtimal veya yol varsa mutsuz olacaginiz her alandan uzaklasmanizi tavsiye diyorum.
Sevindim yalnız olmadığıma

Ders kısmını bitirmiş bu kadar emek vermişsin. Oturun başına tezinizin, yazın.
O kadar içinden gelmiyor ki nereden başlayacağım bilmiyorum bile…
Dondururdum fakat şöyle bir sıkıntı var dgs kasıp dgs’ye girmek istiyorum seneye yani dondursam seneye çok zorlanacağın o zaman

Öyle ama yine de yeniden bir okul okusam bitireceğim en erken yaş 28-29 olacak ve 0 deneyim ile olacağım o yaşta bu gerçek beni korkutuyor

Öyle ama yine de yeniden bir okul okusam bitireceğim en erken yaş 28-29 olacak ve 0 deneyim ile olacağım o yaşta bu gerçek beni korkutuyor
Her sey okul okumak, mezun olmak demek degil ki. Zaten bir diplomaniz var. Bu ulkede kim mezun oldugu isi yapabiliyor?Birkac sene omcesine kadar doktor olmayacaksan okumanin anlami kalmadi derdim simdi onu da diyemiyorum doktorlarin hali de ortada malum. O yuzden daha fazla okumak yerine dilinizi gelistirip yirtdisina acilabilirsiniz. Evli olmasam, kurulu bir duzenim olmasa yapacagim sey bu olurdu.

O kadar içinden gelmiyor ki nereden başlayacağım bilmiyorum bile…

Dondururdum fakat şöyle bir sıkıntı var dgs kasıp dgs’ye girmek istiyorum seneye yani dondursam seneye çok zorlanacağın o zaman

Kapak - içindekiler ile başlayın. Şöyle yapın "sadece 20 dk çalışacağım" en zor kısmı başlamak, başlarsanız gerisi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…