Şampuan ve Saç Kremleri Saclarma platin attrdm arkadaslar.cok iyi bir sac kremine ihtiyacm var.

nemesis00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
100
9
96
34
Samsun
saclarımı siyaha boyamstm sonra sarıya cevirdim.2 gun öncede aralarına platin attrdım.cok iyi bir sac kremine ihtiyacm var.kırıklarımı onarsn saclarımı beslesn ve güclendirsn.kestirmek istemiyorum daha yeni kestirdim cunku.lutfen krem önerilernz varsa yazın?

benimde saçlarım platin öncelikle şampuan olarak sahuma kullan şhe yağı ve hindisatan cevizi var içinde kutusu kahverengi onarıcı bakım yazıyor ve saç kremi olarakta habiboğlu ısırgan otu yoğun saç bakım kremi var aktardan temin edebilirsin ve sarıkızın saç serumu var onu al saçının nemini aldıktan sonra 1 veya 2 damla eline sık ve saç uçlarını sür valla süper oluyoo ben böyle düzelttim saçlarımı 2 ayda 1 saç uçlarını aldır ama normal makas de ustura yada ara makasla değil umarım yararlı olmuşumdur....

tşk ederim loney 33 evt onuda kullandım banamısın demedi yine bi aptallık yaptımm 2 aylık uğraşım son buldu kuför yüzünden :çok üzgünüm::çok üzgünüm:bizim mahalleye yeni kuför açıldı röfle yapımı uygun olunca yaptırayım dedim diğer kuaförüm biraz pahalı diye ama bu yapan kişiye de uyardım bu tonu tutturabileceksen öyle yap diye olur olur dedii ama sonuuçççç yanmış bi saç sabahta soluğu kendi kuaförümde aldım düz kat boya attı 1 ay sonra tekrar yapcaz dedi ama inan şu an yaptıklarım çok iyi hele habiboğlu yoğun saç bakım kremi süperr çok terddütlü almıştım ama kolay kolay vazgeçmem ipek gibi oluyo saç dene denerimm...ev zaten şampuan deposu oldu hihoyyyt....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…