- 10 Haziran 2015
- 419
- 299
-
- Konu Sahibi benimdeneyimim22
ben 15 damla falan ekliyorum 400ml sampuana.siz nekadar ekleyerek kullanıyorsunuz 15 damla eklememe ragmen baya sulanıyo sampuançam terebentini yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum.
şampuana gereğinden fazla katarsanız, yada ardarda 2-3 şişe ç.tli şampuan kullanırsanız baştaki dökülmenin 2-3 katına çıkıyor dökülen saçlar. bu da ben uyarı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ni-cikan-saclarim-basardim-resimlerle.750844/ bunlarda ç.t ile yeni çıkan saçlarım
ben 15 damla falan ekliyorum 400ml sampuana.siz nekadar ekleyerek kullanıyorsunuz 15 damla eklememe ragmen baya sulanıyo sampuan
su gibi oluyodur ozman sampuan. peki okadar dökünce yaglandırma yapmıyomu yada sampuan sacı arındırıyomu ben az eklememe ragmen sanki saclarım yaglı kalıyo gibime geliyorcanım biz 250 ml şanpuana yarısını ekliyoz çam terebentini :)) ama aklında kalmasın bidahakine eczanede tekrar sor onlar cevaplıyo...
su gibi oluyodur ozman sampuan. peki okadar dökünce yaglandırma yapmıyomu yada sampuan sacı arındırıyomu ben az eklememe ragmen sanki saclarım yaglı kalıyo gibime geliyor
tskler canım bende arttırayım biraz daha ozman :)benim çam terebentim yağım küçüktür belki seninkine göre.. yani sıvı oluyo tabiki ama normall canımm.. yani yıkamayı sürdürdükçe biraz alışıyo saç dediğin gibi oluyo ama idare eder bide mis gibi kokuyo biz memnunuz :))
buyuk boy sampuana 1 kapak ekliyordum. 600-700 ml lik sampuana. yada sampuanınız akıskan kıvamlı mı ?ben 15 damla falan ekliyorum 400ml sampuana.siz nekadar ekleyerek kullanıyorsunuz 15 damla eklememe ragmen baya sulanıyo sampuan
canım biz 250 ml şanpuana yarısını ekliyoz çam terebentini :)) ama aklında kalmasın bidahakine eczanede tekrar sor onlar cevaplıyo...
buyuk boy sampuana 1 kapak ekliyordum. 600-700 ml lik sampuana. yada sampuanınız akıskan kıvamlı mı ?
canım biz 250 ml şanpuana yarısını ekliyoz çam terebentini :)) ama aklında kalmasın bidahakine eczanede tekrar sor onlar cevaplıyo...
ben tresan sampuan kullanıyorum o zaten sacımı baaya kurutuyo oyuzden 15 20 damla kadar ekliyorum ona ragmen sampuanım baya sulandı. daha fazlamı koymalıyım sizdebuyuk boy sampuana 1 kapak ekliyordum. 600-700 ml lik sampuana. yada sampuanınız akıskan kıvamlı mı ?
ben tresan sampuan kullanıyorum o zaten sacımı baaya kurutuyo oyuzden 15 20 damla kadar ekliyorum ona ragmen sampuanım baya sulandı. daha fazlamı koymalıyım sizde
tatlım benim şampuan 600 ml miş ya :))
dökülmeme tek iyi gelen sampuan bu oldu. zaten ben sampuana tek cam telebentin eklemiyorum bi kutu dogum kontrol hapı 2 bepanten ampul 15 20 damla kadarda cem telebentin ekliyorum. bepanten ampul eklemeden önce cok kurutuyodu bepanten eklediğimden beri daha yumusak oluyo saclarımbaska sampuanla daha iyi olmaz mı? çt. zaten çok kurutuyor saçı
tskler tatlım :)canım tresan çok güzel bi şampuan bence tresana koyma o zaten doğal.. ama koyucam illa diyosan o şampuana 1 kapak yeter :)))) sevgiler canımm