Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarınızı kuaförde kaç liraya boyatıyorsunuz?

dip boya +kesim +fön 10 tl .. tam boya+kesim+fön 15 tl.. gölge +kesim+fön olursa 20 tl

yok canım daha neler ben oranın kullandığı boyadan şüphelenirim ozaman zaten boyanın fiyatı ne kadarki kar yapmadan adam işlem yapsın mantıksızz...yada çok çok köhne bir yer ne kullanıldığı belli deil kusura bakma canım benm düşüncem buCADIARZU

ben ayda bir gidiyorum ve herşey dahil 30 veriyorum. ve bu aylardır böyle. yer kartal.
herşey dahil derken saç boya- kaş bıyık- kesim- fön.
ama kullandığı boya öyle coleston loreal gibi değil işte. alix mi ne. tam bilmiyorum. bi keresinde sormuştum..

iki üç paket balyaja 50 lira aldı kuaförün biri...akannehir sözde kuaför ya süreceksin bunları..profesyonel olsada içim yanmasa bari...neymiş saçım uzunmuş:bbo:..ben onu röfle seti alıp en fazla 20 ye yapardım hatta tüm saçımı boyardmsenağlama...iyice yüzsüzleştiler artık ya...

Benimki çok uçuk bir fiyat kalıyor,o yüzden yazmayayım,ama şunu söyleyebilirim,saçlarım yanmıyor,yeşil gibi olmuyor,naturel duruyor.Ben saça çok önem veriyorum,fiyatı az olunca yancak ya da dökülecek sanıyorum çevremde bunları yaşayanlar oldu.Zaten saçımı yılda bır kez boyarım korkudan.kaydirigubbakcemile3

bnm yengem kuaför saçın boyuna göre fiyat belirlio ama genelde 30tl yi geçmio tek renk boyalar.balyajın paketini 5milyona atıo röfle 50tl v.s. ama benden ücret almadığı için gitmiorum saçlarımı çok sık boyattığım için kıyamıorum emeğinin karşılığını almıo die diğer bi kuaförde de tek renk boyaya 110tl istiyo bu biraz da kuaförün insafına kalmış kızlar kendini düşnüyo bazıları sadece salonunu büyütsün işcilerine iyi para ödesin evine daha fazla götürsün falan neyse pek kuaföre gittiğim sölenemez yani kendim evde boyuyorum röfleyide yengeme yaptırıyorum :)

ne köhne bir yer ne de kötü boya kullanıyor diyeyim.Çok para verdiğimde oldu,saçlarım ya koptu ya yandı inanın,bir daha işlem bile yaptırmayacaktım,benim için en önem verdiğim şey saçlarımdır.Denedim ve devam ediyorum.Şimdikinde yıpranma yok rengi çok güzel saçlarımda yumuşak,kesip fönlerken bile özen gösteriyorlar .Tertemiz büyük yer,çalışanlar saygılı,saçlarım yıpranmıyor,boyanın ne olduğunu yanımda açıyor,herkes saçımı beğeniyor,e ben bu kadar memnunken niye fazla para vereyim ki hala:)Neyse ben memnunum.Hoşçakalın

Son düzenleyen: Moderatör:
3 ay önce röfle yaptırmıştım. Saçlarımın boyu boynumdaydı. Kısa yani. Çok sık da değildi röfle. Hatta beğenmemiştim. :dilcikar: Benden 110 TL aldı :bbo: Bişey de diyemedim. Sonra bir hafta önce röflenin üzerine loreal bal köpüğü boyadım. Şimdi memnunum. Bir daha da kuaföre bişey yaptırmam. Zor da kalmadıkça. İnş. kalmam

akannehirakannehir ben en son 130 vermiştim dip boyaya saçlar boyandıktan sora eğer görüntü güzelse değiyo bence hele reginiz sarıysa herkes tutturamıyo ve adam tutturdum işte bacu der gibi bakınca helal olsun diyip veriyosun 130u sora 3ay kendine gelemiyosun

röfle 50 tl den başlıyor. omuz hizasında bir saç için.
dip boya 25 tl. tüm boya için saçın uzunluğuna göre fiat değişiyor. çünkü bazen gür ve omuzda saçlar için 2 tüp boya kullanılıyor. röfle ve boyada fönden para alınmıyor.
kaliteli bir boya için 30-40 tl den aşağı fiatlara güvenmeyin derim.
10 tl ye saç boyası yapanlarda var. kullandıkları boyanın maliyeti 1-2 tl. bu boyanın saçınıza ne kadar zarar verdiğini düşünün.
evde boya yapanlar için şöyle söyliyeyim parfümeriden ya da eczaneden aldığınız boyanın kalitesi ile kuafördeki boyanın kalitesi aynı değil. (bunu iyi boya kullananlar için söylüyorum.) kuaförlerin aldığı boyalar daha kaliteli.
benim saçlarımda boyadan sonra dökülme azalıyor ve saçlarım pırıl pırıl oluyor.
bende parfümeriden boya aldım ama istediğim gibi olmadı.

Sarı röfleli saçlarıma hamileliğim süresince işlem yaptırmadığım için dipler çok uzamıştı.
Kahve-karamele boyatayım dedim...
Kuaför düz boyayı sürdü tüm saçıma, altı kebap üstü şişhane, ala danalar gibi oldum.
Ve 90-TL verdim...
Sonra gittim başka kuaföre yine sarı röfleye döndüm 80-TL verdim...

Diplerini açıp boyaması gerekiyodu. Açıcı kullandıkları zamanda fiyatı arttırıyolar sinir oluyorum ya. klava: dipleri gelmiş sarı saçlarım vardı benimde düz renge çevirmek istedim 70 lira istedi sonra diplerinide açmam gerek dedi fiyatı 100e çıkardı. Yaptığı boyada iki haftada aktı

izmir'in en iyi kuaförlerinden birisi dip boya için 40 tl alıyor, fakat tam olması gerektiği gibi yapıyor. Başka bi kuaföre gitmiştim, 30 almıştı, küllü kumral istediğim dip boyam, karamel olmuştu, bi de "kime gidersen git açıcısız yapamaz" demişti. Sonra buraya gittim ve yaptı, üstelik kendi ürünleri var, o boyayla yaptı. Zaten 2 ayda bir gidiyorum, ayda 20 ye geliyor, evde cebelleşip,10 liraya doreli renkler elde etmektense, 20 liraya istediğim renk, çok mantıklı bence...

Saçlarım simsiyahtı , saçımı açtırdım ve güzel bir renge boyadı kuaförüm
Herkes beğenince de 2 sene boyunca saçımı hep o kazıkçıya boyattım
Başka kimseye güvenmedim , birde saçlarıma çok önem veriyorum ben
Fiyatları az diye kesin boyaları kötüdür diye düşündüm
Ahh salak ben , hemde ne salak
Ne gidipte 80- 90 lira bayıyormuşum ki
Şimdi kendi mahallemden bir kuaföre boyatıyorum saçlarımı kesim ve fönle beraber 25 TL
Hemde tam istediğim saç rengine boyuyor , Diğer beni kazıklıyan gibi kafasına göre saç rengi yapmıyor bana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…