• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarınızı kuaförde kaç liraya boyatıyorsunuz?

Bende geçen saçımı siyaha boyatacam demiştimde kuaför 70 demezmiiiii yani resmen kazık yani birde açılma işlemi olmadan yaniiii dedim o na okadar parayı verene karda giderim hazır boya alırım ve öyle yaptım loreale boyadım çok sper durdu, bide demezmi diplerini 45 e yaparzı diyeee içimden çok beklersiniz demiştim :lepi:

afferin kız ne diye bile bile paranı atacaksın sokağa ,70-130 bu ne fiyatlar böle iyice uçmuşlaralkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Saçım uzun kuaför arkadaşıma saçımı çikolata kahvesi arasına bal sarısı rengi istediğimi söyledim bana sana 50 olur dedi ben kuaför de saç boyatmadığım için fiyatlardan haberim yok tanıdık olduğu için böyle ama normalde ne kadar bilmem ama şu bir gerçek güzel boyuyor tanıdığım herkesi ona yönlerdirdim memmunlar şimdilik..

valla eskiden bende düz boya bile olsa bayılırdım kuaförlere 70-80 liralar :kızgın:

birkaç ay önce gidip marketten bir kutu loreal recital aldım kahve serisinden ,
süperde oldu vallahi , boşu boşuna hem parama hemde saatlerce geçen zamanıma yazık etmişim bu kadar vakit :1no2:

röflede ve balyajda bişi diyemicem ama tek renk düz boyada gereksizmiş yaa cidden kuaföre gitmek a.s

Bende geçen ay 45 e boyattım saçımı şimdi 2. boya olacak iyi tutsun diye onuda 50 ye boyarım dedi 1 ayda 5 tl zammı yiyeceğim şimdi yazıları okuyunca kafam donk etti.dur gidince bir sorayım ilkini 45 e boyadın şimdi niye 50 istiyorsun diyeyim?:olmaz:

Benim Saçlarım Röfle.. Dip Röfle Yaptırıyorum 3 Ayda 1..
Çok Çabuk Uzayan Cinsten.. Eski Kuaförüm 100 den Aşağı Yapmıyordu..
Artık Annemin Arkadaşına Gidiyorum.. Ben Sadece Boyatıp Cici Olup Çıkıyorum
Onlar Annemle Hesaplaşıyolar zemuszemus

e benimki iyiymiş,20 tl,üstünede süper fön çeker,uçlarından kestiriyorum da hepsi 20.pazar günü boyattım

Kızlar ben kuaförde çalışmıştım inanın bir boya için 100 çok fazla
Adamın aldığı boya çok kaliteli olsa bile toptan aldıkları için 10YTLyi geçmiyor.
Hadi diyelim 20YTLye geldi boya doğaldı mesela
Aldığı 100 milyonun 80i el emeği değilki,boyayı herkes yapar heleki tek renk ise bunda ne varki
Ben çalıştığım günden itibaren kuaförleri çözdüm
Bazıları kesimle 1saat uğraşıyo 20YTL alıyo(sadece kesim yıkamayı hesaba katmıyorum)
Bizde sanıyoruzki vay be adam uğraştı hak etti.
Oysa sırf göz boyamak için zaman harcıyor böyleleri.
5dakikalık saçı bile (uçlarından alsa mesela) 45dkda kesiyor sonra çok iyi kuaför bak ne kadar uğraştı diye bizlerde seviniyoruz
Röfle boyadan daha fazla uğraştırsa bile eli alışan biri için 20dklık iş yani (omuz hizasında ise saç)
150Ytl bir röfleye veriyoruz ama bu resmen kazıklanmaktır.
Çok dikkatli olun kızlar özellikle çok uğraşıp zaman harcayan kuaförler pahalı ve iyi olarak tanınırlar.
Ben bilgilendirmek için söyledim isteyen okuyup düşünür isteyen güler geçer size kalmış arkadaşlarım. Ben sizin iyiliğiniz için diyorum sadece.
Herkese iyi günler :gitme:

kedi sana katılıyorum..istanbul fiyatları 60dan başlıyor.. geçen sene kuaförüm beni bir güzel kazıklamıştı.. womanly ismi.. seyrek ve omuz hizası saçlarımınn sadece uçlarına kırmızı röfle ve kesim için tam 120 YTL almıştı.. kesimini beğenmeyip ertesi gün fön çektirdiğim kuaförüme tekrar kesim yaptırmıştım.. ve kırmızı röfle 1 haftada akmıştı... adi ...'e bi daha gitmedim.. size tavsiyem bütçeniz çok geniş değilse ve düz renk uygulayacaksanız kaliteli bir boya alıp evde boyayabilirsiniz saçlarınızı..ben de evde boyuyorum.. 12 ytlye maloluyor.. gayet de güzel oluyor.. çok orjinal bi renk düşünmüyorsanız kuaföre gerek yok bence.. zaten saçınızı kendiniz boyadığınızı söylediğinizde hemen renge b.k atıyolar... tabi para kazanmaları lazım ya :))))

Son düzenleme:
ben bugun sacımı kestirdim balyaj yaptirdim ve fon cektirdim adam 160aldi.. ki tanidik yer oldugu icin sadece balyajin fiyatini aldi digerleri bedavaya geldi ama renk tam istedigim renk oldu o yuzden icim rahat=)

arkadaşlar saçım belimde kızıl röfle yaptırdım sizce ne kadr 20 tl boyasıda lorealindi tanıdık flnda değil fiyatları böle çokta memnunum

vaybee 160 milyon bir balyaj için çok uçuk geldi.ben geçen 1.buçuk sene önce röfle yaptırmıştım saçlarım kısaydı 40 milyon almışlardı zamanlar şimdileri bilmiyorum.bu sene kendim boyadım bende

ben saçlarımı kuaförde boyatırken ( genelde röfle gibi işlemler olurdu ) her ay yaklaşık 200 TL bayılırdım...şimdi kahve tonları kullanıyorum ve sadece 10 tl boya parası veriyorum evde hallediyoruzkaydirigubbakcemile3

Back