• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarınızı kuaförde kaç liraya boyatıyorsunuz?

gxuxbxuxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
409
1
96
Yozgat
yarın saçımı boyatacağım.uzunluğu ensemde.kuaför bitkisel boyayla 30 liraya boyayacağını söyledi.sizce fiyat nasıl.kazıklanmıyayım .kafamçokkarıştı

gerçekten bitkisel boya ile boyayacaksa 30 lira ucuz bile...ben 4 yıl önce 40 liraya boyatmıştım çikolata kahveye üstelik bitkisel boyada değildi fisfisfis

ohooo
30-40 mi
bedava yahuu
benim paragöz koofor saç uzunsa 120den aşaa boyamaz :mymeka:
gıcık oluyom artık su adama her geçen gün :delphin:

teşekkür ederim.yozgatın ilçesindeyim canım.kuaförde saç boyatmadığım için piyasayı bilmiyordum.fikir aldığım iyi oldu.ah bide renge karar versem.saçımda kızıllık var .neyse yarın boyatıyım.sonra resim koyarım

bende istanbuldayım üstelik kuaförümde bakırköyde,ne zaman gitsem tıklım tıklım,epey müşterisi var...

yarın saçımı boyatacağım.uzunluğu ensemde.kuaför bitkisel boyayla 30 liraya boyayacağını söyledi.sizce fiyat nasıl.kazıklanmıyayım .kafamçokkarıştı

:1shok: 30 mu valla çok iyi hemde organik boya için..

Ben daha geçtiğim,z cumartesi organik boya ile boyattım..75 TL ye :mymeka:

5.500 bine koleston boya alıyorum 2 tanede sıvısı(500 den 1 milyon eder)
toplam 6.5 milyon yapıyor ,
saçlarım kısa ayda 2 kere bu fiyata kendim evimde boyuyorum kikikikkikikikikiki

5.500 bine koleston boya alıyorum 2 tanede sıvısı(500 den 1 milyon eder)
toplam 6.5 milyon yapıyor ,
saçlarım kısa ayda 2 kere bu fiyata kendim evimde boyuyorum kikikikkikikikikiki

en güzelini yapıyorsun :1rolleyes:

ben dipleri açtırmak zorunda kaldığım için mecbur gidiyorum :teselli:

En son 15 gün evvel 50L. bayıldığımı hatırlıyorum organik, morganikte değildi hani.:1closedeyes:
Organik boyayı da 75 civarına yapıyordu sanırsam.

Bitkisel boya ise 20-25 normalse 10-15den fazla vermem :umursamaz:
Boya zaten toptan aldıkları için onlara çok ucuz geliyor
Hem bu röfle değilki uğraştırmıyor yani
Benim saçlarım omuzlarımın baya aşağısında olmasına rağmen böyle boyatırım zemuszemus

en güzelini yapıyorsun :1rolleyes:

ben dipleri açtırmak zorunda kaldığım için mecbur gidiyorum :teselli:

tşkler canım ay kuaförde sıra bekle ,koku bi yandan, bir sürü zaman kaybı
evde istediğim zaman boyuyorum hihoyyytgece 2 de bile kikikikikki

Bende geçen saçımı siyaha boyatacam demiştimde kuaför 70 demezmiiiii yani resmen kazık yani birde açılma işlemi olmadan yaniiii dedim o na okadar parayı verene karda giderim hazır boya alırım ve öyle yaptım loreale boyadım çok sper durdu, bide demezmi diplerini 45 e yaparzı diyeee içimden çok beklersiniz demiştim :lepi:

Back