• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saçlarınız dökülüyor muuuu?

Pembemsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
182
0
96
45
Diğer
kızlar ben doğum yapalı 3 ay oldu... 2 haftadır felaket şekilde saçım dökülüyo, zaten saçlarım seyrek ve ince telli... kel kalcam valla... ilk bebişimde de dökülmüştü dr. supradyn vitamin kullan demişti, sizin saçlar ne durumda merak ettim ?:teytey:

kız o dert bendede var.
anam bi dökülüyo ki sorma. avuç avuç. yıkarken ayrı tararken ayrı.bide uzun saçlarım belime kadar kesmedim doğumdan sonrada.

bebek anneyi tanımaya başlayınca annenin saçları dökülürmüş derler
bakalım daha ne zamana kadar dökülecek...

kız o dert bendede var.
anam bi dökülüyo ki sorma. avuç avuç. yıkarken ayrı tararken ayrı.bide uzun saçlarım belime kadar kesmedim doğumdan sonrada.

bebek anneyi tanımaya başlayınca annenin saçları dökülürmüş derler.benim bebek 4 ay 11 günlük.
bakalım daha ne zamana kadar dökülecek...

ben dogum yapalı 5ay oldu 2aydır felaket şekilde dökülüyor pazartesi günü dermatologa gidecegim.valla kel kalacagım artık.

benim de çok fena dökülüyo yarın kestiricem köylü kızı gibi oldum 1buçuk sene olmuş kestirmiom
hadi ya kız tanıdı beni demek ondan dökülüo

İlacın adını vermeyeyim de yeni bir etken madde bulunmuş Cellium gc diye. Ben çok araştırırım böyle şeyleri. Fransa'da üretiliyormuş Türkiye'ye yeni gelmiş. Benim de doğumdan sonra saçım bayağı döküldü, dermatologa gittiğimde verdiği -çok bilinen, hatta bu aralar reklamları dönüyor tvde- ilacı kullandım biraz, sonra bıraktığımda dökülmem daha da kötüledi. Bir süredir idare ediyordum böyle ama bu yeni ilaç çok iyi geldi. Hemen birkaç günde elime gelen saç teli benim farkı farkedebileceğim kadar azaldı. İçeriği de tamamen naturelmiş o yüzden rahatça uzun süre kullanılabilirmiş ve bir dermatolog tanıdığım içeriğini inceledi ve hamilelik sonrası rahatça kullanılabildiğini söyledi. Gerçi ben artık emzirmiyorum :) Neyse biraz daha kullanayım, yorumlarımı yazarım :) Bebiş oğlumun da saçları pek seyrek ona da mı sürsem acaba :) Sevgiler

ya bende de o sorun var bende 3 aydır doğum yaptım 2 haftadır acayip dökülüyor saçlarım gür ve kalın telli olmasına rağman baya azaldı bebek anneyi tanıyınca dökülürmüğş lafını bende duydum ama nekadar doğru tartışılık kesmekte istemiyorum zaten kısa boyatmak şuan emziriyorum ne yapıcam şaştım kaldım

kansızlıktan dökülür diye duymuştum ben de. o yüzden pekmeze ağırlık verdim. benim saç dökülmem de faydası oldu sanki:)

Kesmeyin güzelim saçlarınızı yazık :(
Çinko takviyesi iyi gelir diye duymuştum ben de.
E bütün vücudun hormonl dengesi değişiyor tabi normal.
Bir süre sonra toparlıyor ama önemli olan o zamana kadar fazla kayıp vermemek :)
Hadi kiloları iyi kötü veriyorsun da saçı dökülünce insanın cidden çok fena morali bozuluyor :(

siz sorunlarını ilk defa duydum gerçekten benim ki hiç problem yok belki demir eksiğinden kaynaklanıyordur demir hapı devam ediyorum ondan dökülmüyordur herhalde şuan 2 aylık oğlum var :44:

6 bucuk ay oldu doğum yapalı felaket dökülüyor saçlarım evin heryerinde görüyorum bide iyice sinir oluyorum aile hekimime söyledim dogumdna sonra normal olduğunu demir hapı kullanma söyledi 1 kutu bitirdim şimdilik değişiklik yok :)

kızı 6 yasında olan arkadasım da aynı sorunu yasamıs.hatta kel kalacak kadar dokuklmus.fakat daha sonra yenıden dokulen saclar cıkmıs.bır sure devam edıyormus bu.benım oglum 3,5 aylık.bende de aynı sorun var.sınır oluyorum ama gerı cıkıyormus saclar o yuzden dert etmıyorum..

doğum yapalı 1 yıl oldu ve saçlarım avuç avuç dökülürdü ilk zamanlar bunu bir hastalık belirtisi olduğunu düşünüp endişelenirdim sonra araştırdım ve bu durumun çok normal bir süreç lduğunu doğumdan sonra vücudun bu şekilde tepkiler gösterebiliceğini öğrendim.zamanla geçicek endişenlenmeyin güzel ve yeni anneler:))))ben çözümü saçlarımı biraz kestirmekte bulmuştum sonra nasıl olsa uzuyor:9:

ben de bu yüzden sinir olmuştum, üstüne kızım da saçlarımı asılıp koparıyordu. sonuçta sebamed şampuanı ile saçlarımı yıkadım. gerçekten iyi geldi. dökülmesinde azalma oldu, ardından da tamamen kesildi. bi deneyin derim.

kızı 6 yasında olan arkadasım da aynı sorunu yasamıs.hatta kel kalacak kadar dokuklmus.fakat daha sonra yenıden dokulen saclar cıkmıs.bır sure devam edıyormus bu.benım oglum 3,5 aylık.bende de aynı sorun var.sınır oluyorum ama gerı cıkıyormus saclar o yuzden dert etmıyorum..

Sevgili Hosefin, çıkar çıkmasına da dökülmeye başladığı andan itibaren iyi bir ilaç kullanılsa daha güzel, daha gür çıkar :) Ben şu an amana diye bir ilaç kullanıyorum eczaneden aldım. Dökülmeni hemen birkaç günde durduruyor, bütün yakınımdakilere tavsiye ediyorum. Etrafımda yeni doğum yapan birçok arkadaşım var ve onların da çoğunun saçı dökülüyor maalesef :( Menopoza girmeye yaklaşan iki teyzemin de dökülmesi başladı. Hepsi daha yeni amana kullanmaya başladı. Çok memnunlar. Hergün yüzlerine krem sürer gibi saçlarına amana sıkıyorlar valla kokusu da güzel :)

bu amana ilacı reçetesiz satılıyo mu eczaneden mi alınıyo canım :18: böyle giderse bende kel kalacagım bir çare bulmam lazım

Arkadaşlar bu doğal bir süreç Aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Saçlarımın yanları hep gitmişti. şimdi 9. ayında oğlum ve o dökülenler hep geldiler kısa kısa :) ama ben sarımsaklı şampuan kulalndım. bemiks, bepanhtene ve badem yağı maskesi yaptım haftada 2 defa

bende doğum yapalı 5.5 ay oldu benimde avuç avuç yıkanırken yıkandıktan sonra aynı şekilde bi dünya saçım dökülüyodu banyo yaparken heralde kel kaldım ya bu ne diye gözüm korkmuştu baktım olucak gibi değil gittim kısacık kestirdim. bioplas kullanıyorum hani alttan saçda çıkıyor ama çok sinir oluyorum benim saçlarım çok gürdü bi teli kalın parlardı böle şimdi çok zayıfladı saçlarım evlendikten sonra. bi arkadaşımda sarımsak iyi geliyo demişti ona da doktor demiş

Back