Yanlış anlamışsın beni saçlarım şu an senin saçlarının uzunluğunda nerdeyse aynı saçlarımı boyatıcam ondan sonra kestircam :)Tam mor yapmadım ama patlıcan moruna boyamıştım
Eki Görüntüle 225261
Mor hali bu da.
Anladığım kadarıyla kısa saçların farklı renge boyaması daha kolay olur açtırman şart ama.
Yanlış anlamışsın beni saçlarım şu an senin saçlarının uzunluğunda nerdeyse aynı saçlarımı boyatıcam ondan sonra kestircam :)
Kestirdikten sonra boyatman daha mantıklı bence.
Kısa saçı bu tür renklere boyamak daha kolay,sen bilirsin yine de
Tam mor yapmadım ama patlıcan moruna boyamıştım
Eki Görüntüle 225261
Mor hali bu da.
Anladığım kadarıyla kısa saçların farklı renge boyaması daha kolay olur açtırman şart ama.
kestirince boya kalcak ki :) uzun saçta mor renk nasıl durcak hem merak ediyorum sen hangi renge boyatacaksın ?
çok değişik olmuş. koyu güzel bir mor renk. hangi marka boyayı kullandın acaba hatırlıyor musun? bir de akınca nasıl oldu, ne kadar sürede aktı?
Jean's Color'un Boyama işlemi sadece ve sadece kuaförde ve profesyonel ellerde yapılmalıdır,evde kendi kendinize yapabileceğiniz bir boyama işlemi değildir.
Jean's Color'la viyolet,pembe,yeşil,mavi,kırmızı,limon rengi,vs.vs. ne renk olursa olsun öncelikle saç mutlaka açılmalı,ve bu işlem sadece profesyonel kuaförler tarafından sadece oryelle açılarak yapılır,saç açmak için kullanılan başka malzemelerde vardır ama Jean's Color işlemi için yeterli açma sağlamaz,onun içindirki sadece oryalle açılması gerekir.
Bir örnekle biraz daha açıklayıcı olmak isterim,
Örneğin saçlarınızı mavi yapmak istiyorsunuz Jean's Color'un mavisi, ama saçı iyice açamadınız,size açıldı gibi gelen saç tam anlamıyla açılmazsa Jean's Color'un mavisi ne renk çıkar biliyormusunuz ? YEŞİL şaka değil tam anlamıyla oryalle açılamayan saç maviyle boyasanız dahi yeşil çıkacaktır,
Bu örnektende anlıyacağınız gibi eğerki işinde uzman bir kuaför değilse ve bu Jean's Color'u tanımıyorsa kuaför o zaman asla istenilen renk yakalanamıyacaktır.
Uzun lafın kısası sakın evde demeneyin,
Uzman bir kuaför saçınıza zarar vermeden istediğiniz rengi boyuyacaktır.
Sevgi ve saygılarımla.
netten alıntı
Evde peruğum var benim saçlarıma acıdığımdan boyayamıyorum da onu boyasam renk renk olmaz mı ki bilemedim şimdi peruk hasar görsün bir şey olmaz da aklımda bir sürü renk var tek tek denemek için diyorum kaçıncı boyamada elimde kalır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?