- 31 Temmuz 2011
- 1.599
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de uçları farklı bi renge boyanmasını pek sevmiyorumSiyah (kahvede olabilir) saçın bazı yerlerini mavi yada kırmızı boyatılmasını seviyorum.
Kahveye yada siyahın uçlarını sarıya boyatanlardan harbi nefret ediyorum artık. Alınmasın kimse üzerine ama öyle bi saç görünce çingen deyip geçiyorum. Gerçekten kötü oluyo!
evet resimler harika.
ama bu şekilde açık ve canlı bir renk elde etmek için saçları açtırmak gerekiyor.
benim de bir ara saçım masmavi aynı bunlar gibiydi.
saçları açtırıp mavi yaptıktan sonra jeans color diye su bazlı boyalar var hem kalıcı hem de sık boyamaya uygun. ve kimyasal değil. zaten açtırınca yıpranan saçları daha da yıpratmıyor kesinlikle bu boyaları öneririm.
aksi takdirde mavi,pembe,yeşil gibi boyalar saçı daha da yıpratıyor.
saçım mavi siyahtı açtırıp maviye döndüm. açtırmadan mümkün değil ne yazık ki.
şu saç inanılmaz güzel yaa:97:
rihanna'ya da acayip yakışıyor.rujla harika uymuş.
şu saç inanılmaz güzel yaa:97:
rihanna'ya da acayip yakışıyor.rujla harika uymuş.
Melez olmasına rağmen çok güzel taşımış bu rengi gerçekten
Normalde ben beyaz tenlilere daha çok yakıştırırım bu renkleri
Saçım böyle olsun,her gün boyamaya razıyım ben!
Kızlar benim saçlarım doğal sarı, bende aralara mavi-yeşil gibi bir renk var onu denemek istiyorum çok hoşuma gidiyor. Açtırmama gerek var mı? Yani saçlarım zaten sarı sonuçta. Birde kuaförde mi yaptırayım yoksa jeans color mı alayım, kuaför ve evde yapımın ayrı ayrı fiyatları nasıl olur? Hangisi daha uygun