Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarında farklı,marjinal renkler deneyenler,denemek isteyenler

eskişehir'de kolestonun perfect mix tonlarını satan bir yer bilen var mı? alpeda dan alıyordum kapandı şimdi hiçbir yerde bulamıyorum çok memnundum.aradığım renk 0.43 hatta yardımcı olursanız çok çok sevinirim.

turuncu sarı gibi bişidi canım cok acık değildi. Simdi turkuaza boyadım ama yeşil oldu :KK14: manic panicle akmıyor denecek kadar az bi yeşillik oluyor yıkanırken.

Eki Görüntüle 726607 Eki Görüntüle 726608 Eki Görüntüle 726609

uclaıı cok güzel bi renk amaa di mi :)

evett bebek saçı gibi çok şeker olmuş:) zemindeki turunculuğu alabilirsen daha iyi tutabilir turkuaz:) sana da çok yakışmış:) ben de çok istiyorum ama sadece jeans colorın mavisini bulabildim ve onu aldım. saçımı boyayla bu renge açtım; http://www.forumlord.net/attachments/218d1364362065/kahve-sac-modelleri.jpg
ama ne kadar tutar bilemiyorum şimdiden saçlarım kazık gibi oldu :KK37:

Zemin kızılsa açıcıya gerek yok daha canlı bir kızıl elde edeceğiniz kesin.
Etki etmeme gibi bir durumu olmaz jeans color yoğun bir boya kızılını kullanmadım ama kızıl zemine kızıl renginin tutmaması imkansız.

yazıyı öylesine kopyaladım ladyevil ben su bazlı boya jeans color hangisi sen bu konuda baya bilgilisin sanırım ben boyayım ama boya saçımda kalmasın 2-3 yıkama sonra saçım normal rengine dönsün istiyorum .. daha önce boyatmıştım hatırlarsanda kalıcı boya idi o yıpranan yerler sarı ve yıpranma azlığına göre 3-4 renk olmuştu saçımda :))
o kadar uğraştırmasın yormasın işte diyorumda fikri olan başka biride yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler :)

bende üniversite zamanlarında saçlarımı pembeye boyatmıştım :KK16::KK16::KK16:

bi ara okadar sık renk değiştirdimki saçlarım yeşile dönmüştü o sayılır mı :KK37::KK37::KK37::KK4:

paylaştığınız saç renkleri çok çekici , insan diyoki içinden gel bi delilik yap bi daha boyat :KK52::KK52:

Jean color denedim terleyince akmıyo yani en azından mavisi :KK70: ama düzlestirici boyanıyor çıkıyo ama kullandıkca eski haline dönüyo düzleştirici :KK70: havlu banyo fayans her yer boyanıyo sulak alanlar oldugu için zamanla geciyor :KK70:

Manic panic aldım daha denemedim sacımı daha önce acıp ne halt oldugunu gördüğüm için platinle boyadım ama olmadı güzel bi renk oldu da azıcık denedim bunun üstüne turkuaz yeşil gibi durdu, simdilik böle takılıp daha sonra acıp turkuaz yapıcam ins. :KK70:

Jean color-Mavi (daha belirgin resimler vardı ama bulamadım .)

http://i40.tinypic.com/34y4ihi.jpg

akınca böle oluyo :KK70:

http://i44.tinypic.com/2rndm6x.jpg

bu da manic panic turquoise altını denemek için boyadım 15 dk falan durdu pek belli değil ama acıp boyayınca turkuaz olmasını umuyorum :KK70:

http://i42.tinypic.com/23ucz1e.jpg

Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting buradaki renginiz neydi acaba çok hoşuma gitti :KK16:

Jamaican jeans color ı hiç tavsiye etmiyorum. Jeans color acacia kullanıyordum az biraz daha ucuz diye gittim jamaican aldım -magenta renk- dip boya yaptım dipler turuncu kırmızı gibi birşey çıktı aşağılar eski renginde kaldı üstelik 3 yıkamada aktı sarıya doğru ilerliyor dipler:/

$Tam ekran yakalama 17.07.2013 210025.bmp.jpg

mavi saçlarım.
Alt taraflar uzun ve siyah üstlerdeki katlı kısmı tamamen mavi yaptım

Keşke bu marjinal renkler 'marjinal' kabul edilmese, çocukça ve ya çok ilgi çekici durmasa, maviler yeşiller de kumral gibi kızıl gibi yaygın olsa. Bu kadar dikkat çekici ve absürt duracağını bile bile lila bi kafayla dolaşamam ben:KK70::KK70:

Merhaba kızlaaaaar : ) Bir ay önce saçımı fındık kabuğu rengine boyadım . Ama çok bi renk verdiğini söyleyemem ilk kez evde kendim boyadığım için sanırım bazı şeyleri yanlış yaptım . Ağustos' un sonuna doğru antalyaya gidicez . Bende ufak bi değişiklik istiyorum . Yani 1 haftalığına saçımın rengi marjinal bi renk olsun istiyorum . Saça renk veren başka bi yolda olabilir . Saç tebeşeri yada sprey gibi . Sanırım sprey terleyince bile çıkıyomuş , saç tebeşiri de koyu renk saça pek etki etmiyor galiba . Bende yıkanınca geçen boya almak istiyorum . Mesela cırt sarı gibi . O dediğiniz boyadan -jeans clour- alıp uygulasam önceden boyanmış saça tutarmı ki renk ?

rdlzp.jpg

Ben bunu denemek çok istiyorum bayıldım ama pek yemiyor totom ya sizce nasıl olur ki kızlar? :26:

Kizlar ben de pembe mavi ve mor denedim manic panicten. Oncesinde de sacim alos cilekti. Onu sari boyayla acip bunlara basladim ve kesnlikle cok guzel bi boya manic panic. Akiyo ama yari kalici her boyada var bu. Surekli boyuyodum ve simdo geri donmek istiyorum siyah saclarim izin vermiyo=/

kızlar benim saçlarda sapsarı hayal ettiğim saç rengini denedim saçımda bundan 3-4 ay önce belimde olan saçlarımın bir kısmına pembe boyadan sürdüm! fusyaya dönük pembe süper oldu maşalıyken falan.
Ama bu pembe renk boyalar falan 1-2 yıkamada akıp gidiyor sürekli yenilemek lazım.Akıncada orda turuncuya dönük renk kalıyor.Ben simdi tekrar dip boyası yapıcam ve her iki yanada pembeleri katıcam :KK54:

arkadaslar merhaba benim sacim cok koyu kahve rengi ama boyadigim icin suan sadece diplerde var suan sacim acik kahve biraz kizillik var uclar koyu altin sarisi ben sacimin rengini degistirmek istiyorum eger bu renkleri nasil tutturacagimi bilen varsa bana yardimci olabilirmi :26: $tumblr_lvylvkm7js1qzkgvdo1_500.jpg $notmine.jpg

X