kızlar benim saçlarım dalgalı ve bu aralar aşırı kuru. Benim derdim saçlarımın hemen kabarması ve elektriklenmesi, mesela fön çekip biyere gittiğimde hava nemliyse saçlarımda fön falan kalmıyo yani iğrenç bi hal alıyo. Zaten normalde de doğal hali baya kabarık, ne güzel işte hacimli görünüyodur demeyin kötü bi görüntü oluyo.en azından fön çektirdiğimde fönün kalmasını istiyorum bi süre kafamda, anında elektriklenip sanki hiç düzleştirilmemiş gibi görünmesinden nefret ediyorum. Bu durumda olup çözüm bulan var mı?
Yok zaten artık çok nadir fön çektiriyorum, anca düğün falan olunca. 15 aylık bi bebeğim var kuaföre ayda yılda bir gidebiliyorum evde de düzleştirici kullanmıyorum nerdeyse 2 yıldır. Ben saçımın genel halini anlatmak istemiştimsaçini yıpratmayiniz.. düzleştirmeyin dalgali birakin bence yani doğal halinle birak..
argan veya zeytin yaği çok iyi gelir saçina... haftada bi kez masaj yapın saçiniza..
fön saçları yıpratir mahveder. bu gidişle saçlarini kaybedeceksiniz.. degişik bişey de yapabilirsin fön maşa yerine...
mesela video bakin.. saçini pipetle kıvırcık yap güzel olur.
yada örgü ör:)
Ben de argan yağı kullanıyorum ama hiç faydasını görmedimFön den sonra bakım yagları var onlardan kullanabilirsin. Ben bir kaç damla artan yazıyla Hindistan cevizi yağı sürüyorum kabarması önlüyor
Adını öğrensek ? :)Kuaförümden aldığım bir losyon vardı, 1 damla bütün saçınıza yetiyor. Hem fön, maşa yaptınız da saçlarınız kırılmıyor, hemde elektriklenmeyi önlüyordu.
Yazacaktım da adını hatırlayamadım, bendeki kutuyu atmışım ablama sordum cevap bekliyorum :)Adını öğrensek ? :)
Üstü inekli milkshake kokusunda birşey mi peki? :)Yazacaktım da adını hatırlayamadım, bendeki kutuyu atmışım ablama sordum cevap bekliyorum :)
Argan yağlı, saydam renkli çok hafif kokulu birşeydi :) Netten de arıyorum bi taraftan. Balıkesir de kuaförümden alıyordum taşınınca Down Under Argan Yağı Bakım Serumu Kullanmaya başladım bundan da memnunumÜstü inekli milkshake kokusunda birşey mi peki? :)
kızlar benim saçlarım dalgalı ve bu aralar aşırı kuru. Benim derdim saçlarımın hemen kabarması ve elektriklenmesi, mesela fön çekip biyere gittiğimde hava nemliyse saçlarımda fön falan kalmıyo yani iğrenç bi hal alıyo. Zaten normalde de doğal hali baya kabarık, ne güzel işte hacimli görünüyodur demeyin kötü bi görüntü oluyo.en azından fön çektirdiğimde fönün kalmasını istiyorum bi süre kafamda, anında elektriklenip sanki hiç düzleştirilmemiş gibi görünmesinden nefret ediyorum. Bu durumda olup çözüm bulan var mı?
Üstü inekli milkshake kokusunda birşey mi peki? :)