Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçların kabarması, elektriklenmesi çözümü olan?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Aynı sorun bende de var :) serum kullanıyorum. Duştan sonra kullanıyorum hiç kabarmıyor. Marka ismi verebiliyor muyuz ?

aynı dertten muzdarip biri olarak argan yağından mükemmel sonuç aldım. duştan sonra çok iyi oluyor ama ben gğnlükte kullanıyorum ve durulamıyorum. çok iyi besliyorda.

efenim evvela saclarimdaki nemi havlu ile aliyorum
1) bi kac damla zeytin yagi ile sac uclarima masaj yapiyorum
2) elseve mucizevi yag ile boy ve uclara bi kac damla yediriyorum
3) kuruduktan sonra elseve sac kusursuzlastirici kremi son olarak uygulayip fon veya masaya hazir hale getiriyorum. kendi halinde kaldigi zaman bile kabarmayan ,ipek gibi gorunen saclara sahip oluyorum :KK66:

Her yerde satılıyor mu bu?
Ben ersag argan yaglı şampuanını kullanıyordum ama baktım bir faydasını göremedim 1 senedir ersag kremli şampuanını kullanıyorum bayağı bir faydasını gördüm size de tavsiye ederim:KK39:
Pırasa saçlı bayanlara imrenmişimdir hep,ne güzel saç bakım dertleri yok dert yok tasa yok hayat onlara güzel oh valla:KK53::rolleyes:

Her yerde satılıyor mu bu?
Ben ersag argan yaglı şampuanını kullanıyordum ama baktım bir faydasını göremedim 1 senedir ersag kremli şampuanını kullanıyorum bayağı bir faydasını gördüm size de tavsiye ederim:KK39:
Pırasa saçlı bayanlara imrenmişimdir hep,ne güzel saç bakım dertleri yok dert yok tasa yok hayat onlara güzel oh valla:KK53::rolleyes:
Ben kuaförden alıyordum ama Kendi satış sitesi de var. Netten aratın bulursunuz. Benim saçlarım pırasaydı, zorla dalgalı Yaptım :)) Kimse halinden memnun değil:-)
Şampuanı nerden alıyorsunuz?

ersag üye oldum gerek oldukca getittiriyorum:KK39:
Ablam ve kızkardeşimde kullanıyor lazım oldukca 3 ayda bir fazla fazla alıp kullanıyoruz anlıyacagın

Canim ayni sorun bendede var maalesef ben kaşındım amagittim hafif dalgali olan saçlarıma perma yaptırdim saçlarım yandı lastik gibi oldu o uzun saçlarimı kestirdim omuzlarma kadar ama bir karış perma duruyo ve o kısım pişmaniye gibi orayida kestirsem kaliyo azıcik sac :KK43: saçimasusam yagi zeytin yagi karışık saç bakim yagi hertürlü krem süruyorum ama kestirmeden düzelmiycek

Asla tavsıye etmem brezılya fönu sacın yapısını tamamen bozan sacmasapan bırsey...Yaptırmadan öncekı sacımdan eser kalmadı ..:KK43:

Kızlar bende aynı dertten muzdaribim kesin bi cozum bulamadım ama önerebilecegim bi iki sey var. İlk olarak bi su bardagı sütü ısıtıyorum sonra dolapta sogutuyorum sac diplerime uclarına sürüp havluyla sarıyorum ve yarım saat bekliyorum. Sampuanlıyorum sacımı bir kez sonra kremliyorum ve sirkeli suyla duruluyorum. Hayatımda ilk defa sacıma dustan sonra bir sey surmeden yada bi sey uygulamadan dısarı cıkıyorum. Denemenizi kesinlikle öneriyorum

Brezilya fönü yapın kendinize. Kuaför sepetiden satılan keratini tavsiye edebilirim, kokusu çok keskin fakat kaliteli.

1 sene rahat edin ondan sonra :)

canım slm...orıflame de 5 saç uzmanının bıraraya gelerek urettıgı haır x serisini önerirrim sana..özellıkle boyalı kuru yağlı elektrıklenen veya dökülen olarak ayırıp formule edılmış gruplar var bu serıde..benden yada etrafındakı bır danışmandan temın edeblrsn..bı ıncele ve dene fıyatkarı da oldukça uygun..

Ben yeni birsey aldm daha bir kez kullandim mukemmel bayildim bb Krem sac maskesi siyah kutuda sampuani filan da vat avonda ama ben sadece maskesini aldm 8 tl . Saclarina islakken surup 3 dakika bekletip duruluyorsun bi tatli kasigi kadar suruyorsun ama . Hem besliyor saci hem kabarmayi onluyor hem purussuzlestiriyor hem isilti veriyor hem guclendiriyor hem de yumsatiyor 10 etkisi varms cdden saclarim yumsacik oldu kabarmiyor ve de parliyor . Reklam yapar gibi oldu ama avoncu falan degilim sadece yeni aldm ve cdden ben bile sasrdim denemelisin

Benim sacim kivircik ve kabarikligin ne oldugunu iyi bilenlerdenim. Sana tavsiyelerim:
plastik bir tarak kullanma
iyi bir sac nemlendiricisi al ve kullan
Haftada bir guzel bir sac bakimi yap (ben moroccanoil maskesi kullaniyorum baska markalarinda guzel maskeleri var)
Her yikamadan sonra argan yagi sur sacina hala islakken (kuruykende kullanabilirsin)
Banyodan sonra sacina surebilecegin yiknmayan nemlendiriciler var onlari kullan ( ingilizce adi leave in conditioner tam turkce ismini bilmiyorum)
Fön makinesinden olabildigince uzak dur
Yastik kilifin pamuktan olsun ipek vs olmasin

Bunlar geldi simdilik aklima:KK53:

Argan yagi ise yariyor, kabrma ve elektriklenmeyi azaltiyor
Ben de kullandım argan yağını ama hiç faydasını görmedim, dün gratisten elseve saç güzelleştirici krem aldım henüz denemedim. Bloglarda okuduğum kadarıyla faydasını gören çok umarım ben de memnun kalırım

Bi yerde okudum dis fircasina sac spreyi sikip tarar gibi yapin diyor hic denemedim ama bi dene..uzerinden duzlestiriciyle geciyorum ben bozuldukca fon..

X