Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçların kabarması, elektriklenmesi çözümü olan?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Elseve mucizevi yag al canim .. dustan cikinca saclarn hafif nemliykn saclarnin cokluguna gore uc dort kez eline sık saclarna komple duzgunce yay elwktrklenme kalmiyor .. benmde cok elektrkleniyordu bu seklde gayet duzgun oluyor

kızlar benim saçlarım dalgalı ve bu aralar aşırı kuru. Benim derdim saçlarımın hemen kabarması ve elektriklenmesi, mesela fön çekip biyere gittiğimde hava nemliyse saçlarımda fön falan kalmıyo yani iğrenç bi hal alıyo. Zaten normalde de doğal hali baya kabarık, ne güzel işte hacimli görünüyodur demeyin kötü bi görüntü oluyo.en azından fön çektirdiğimde fönün kalmasını istiyorum bi süre kafamda, anında elektriklenip sanki hiç düzleştirilmemiş gibi görünmesinden nefret ediyorum. Bu durumda olup çözüm bulan var mı?

Argan yagi filan etki etmiyor zaten orjinali bulunmuyor bulunsa etki ederse cok pahali .. sen bence elseve mucizevi yag al yagli bir gorunum birakmiyor parlak ve canli hosteryr ayni zamanda elektrklendirmiyor kesinlikle tavsiye esiyorum