Onu çok araştırdım, olumsuz şeyler okuyunca vazgeçtim. Zaten emziriyorum o yüzden o kadar kimyasala maruz kalmak istemiyorum açıkçasıbende senin gibiyim canım. brezilya fönünü deneyebilirsin. benim durumum olursa ilerde bende deneyeceğim. memnun kalanlar çok
Her yerde satılıyor mu bu?Eki Görüntüle 1604336 İşte buydu :)
Ben kuaförden alıyordum ama Kendi satış sitesi de var. Netten aratın bulursunuz. Benim saçlarım pırasaydı, zorla dalgalı Yaptım :)) Kimse halinden memnun değilHer yerde satılıyor mu bu?
Ben ersag argan yaglı şampuanını kullanıyordum ama baktım bir faydasını göremedim 1 senedir ersag kremli şampuanını kullanıyorum bayağı bir faydasını gördüm size de tavsiye ederim
Pırasa saçlı bayanlara imrenmişimdir hep,ne güzel saç bakım dertleri yok dert yok tasa yok hayat onlara güzel oh valla
Teşekkür ederim Deneyeyim bendeersag üye oldum gerek oldukca getittiriyorum
Ablam ve kızkardeşimde kullanıyor lazım oldukca 3 ayda bir fazla fazla alıp kullanıyoruz anlıyacagın
Çok teşekkür ediyorum :)Eki Görüntüle 1604336 İşte buydu :)
Ben de kullandım argan yağını ama hiç faydasını görmedim, dün gratisten elseve saç güzelleştirici krem aldım henüz denemedim. Bloglarda okuduğum kadarıyla faydasını gören çok umarım ben de memnun kalırımArgan yagi ise yariyor, kabrma ve elektriklenmeyi azaltiyor