Dermatoloji bölümüne gittin mi?Arkadaşlar saçlarım strese bağlı çok dökülüyor , d vitamini değerim normal çıktı . Ne olur bilen yazsın . Acil kafamda saç kalmadı
Uzun zamandır bebek şampuanı kullanıyorum kımyasal olmadığı ıcın ve saclarım da boya yok doğalHangi şampuani kullaniyorsun
Hayır şuan dahiliye bölümüne gidiyorum araştırılıyor birsey çıkmazsa yonlendırır sanırımDermatoloji bölümüne gittin mi?
Bebek şampuanı saç döküyor.Benim iki üc yaşlarında kardesimin saçlarını döktü.Uzun zamandır bebek şampuanı kullanıyorum kımyasal olmadığı ıcın ve saclarım da boya yok doğal
Saçlar değişik bı kollajen türü. Yani kollajen tüketmek iyi gelebilir. Vitamin d dışında vitamin B12 eksikliği, lisin, demir eksikliği ve en önemlisi stress sırasında yasanan çinko eksikliği etkileyebilir. Stres sırasında vücut aşırı Kortizol üretir. Kortizol saçların yapısını bozar. Çinko takviyesi Kortizolun azalmasına neden olur.
Ve tabiki stresle mücadele edilmeli. Sağlıklı beslenme ve spor , belki antidepresan.
Bu arada saydım tüm madde ve vitaminler kırmızı et ve yumurtada bulunur.
Isırgan otu şampuan ve çay iyi gelir.
Sindirim sisteminizde problem varsa, genelde stres önce sindirim sisteme vurur. Ki bu da saçları etkiler. Probiotik gıda tuketmelisiniz. Marketlerdeki probiotikler uygun değil yalnız.
Çok tşk ederim detaylıca yazdığınız içinSaçlar değişik bı kollajen türü. Yani kollajen tüketmek iyi gelebilir. Vitamin d dışında vitamin B12 eksikliği, lisin, demir eksikliği ve en önemlisi stress sırasında yasanan çinko eksikliği etkileyebilir. Stres sırasında vücut aşırı Kortizol üretir. Kortizol saçların yapısını bozar. Çinko takviyesi Kortizolun azalmasına neden olur.
Ve tabiki stresle mücadele edilmeli. Sağlıklı beslenme ve spor , belki antidepresan.
Bu arada saydım tüm madde ve vitaminler kırmızı et ve yumurtada bulunur.
Isırgan otu şampuan ve çay iyi gelir.
Sindirim sisteminizde problem varsa, genelde stres önce sindirim sisteme vurur. Ki bu da saçları etkiler. Probiotik gıda tuketmelisiniz. Marketlerdeki probiotikler uygun değil yalnız.
Urban yada lilamor dokulme karsıtı keratin sac spreyı alın. Kullnıyorum cok memnunum. Yenı saclarda cıkıyorArkadaşlar saçlarım strese bağlı çok dökülüyor , d vitamini değerim normal çıktı . Ne olur bilen yazsın . Acil kafamda saç kalmadı
Geçmiş olsun. Benim de öyle, o kadar dökülüyor ki ön tarafımda derim görünüyor. Dermatoloğa gittim, değerlerim normal çıktı. Beni jinekolojiye yönlendirdi. Sizde dahiliyede bir sonuç çıktı mı? Dahiliyeye giderken sadece saç dökülmesi şikayetiniz için mi gittiniz?Arkadaşlar saçlarım strese bağlı çok dökülüyor , d vitamini değerim normal çıktı . Ne olur bilen yazsın . Acil kafamda saç kalmadı
Kullandım , dökülmem durmadıBioxcin şampuan iyi geliyor
Dcos kırmızı dökülme karşısıHangi şampuani kullaniyorsun
dercos kırmızı olan dökülme karşıtı ama fayda etmediBioxcin şampuan iyi geliyor
Evet gittim . Xpecia tablet ve sprey verdi ama dökülmem durmadıDermatoloji bölümüne gittin mi?
Dahiliye bölüme ve Cildiye bölümüne gittim . Dahiliye romatolji ve gastroenteroloji birimine yönlendirdi . Herseyim temiz çıktı . Dökülmem devam ediyorGeçmiş olsun. Benim de öyle, o kadar dökülüyor ki ön tarafımda derim görünüyor. Dermatoloğa gittim, değerlerim normal çıktı. Beni jinekolojiye yönlendirdi. Sizde dahiliyede bir sonuç çıktı mı? Dahiliyeye giderken sadece saç dökülmesi şikayetiniz için mi gittiniz?
Solgar biotin 5000 aldım 1 aydır içiyorum durmuyor dökülmembiotin kullanın benim de saçlarım çok dökülüyor biotin iyi geliyor.
Urban saçlarım sağlıklıyken kullanıyordum saçlarımı beyazlattı o yüzden o dönem bırakmıştımUrban yada lilamor dokulme karsıtı keratin sac spreyı alın. Kullnıyorum cok memnunum. Yenı saclarda cıkıyor
zamanla dururSolgar biotin 5000 aldım 1 aydır içiyorum durmuyor dökülmem
Keşke 1 aydır içiyorumzamanla durur