- 31 Temmuz 2015
- 30
- 6
- 28
-
- Konu Sahibi neslimcaziyex
ilk yaptığımda benimde turuncu bi saçım olmuştu bu iğrenç ötesiydi ama araştırmalar sonucu bi günde düzelttim kahve yardımıyla :)))Ben Allahın sevdiği kuluymuşum galiba. Bende 2 hafta önce saçlarımı 1 tık açayım dedim. Koyu kahve saçlarım oldu mu bana tupturuncu !! Rezil oldu saçlarım. Hemen ertesi gün gittim boyadım saçlarımı kısmen boyandı Allah'a şükürler olsun. Sakın diyim açıcı ile saçlarınızı mahvetmeyin !!
acemi şansı diyelim :)) çok güzel bi balköpüğü oldu gayet memnunum sadece saçımın ön kısımdaki bi tutam saç rahatsız ediyo o kadarBütün işlemleri evde mi yaptın,nasıl cesaret ettin?
saçımın hepsine değil sadece ön kısım bi tutam kadar bi yeri koyulaştırmam lazım, saçım zaten hepsi balköpüğü değil çikolata kahve balköpüğü aralarda değişik ama hoş bişey oldu üstler koyu uçlara doğru açık, ön kısımı fazla açmışım3 kere açmışsın şimdi kına diyosun yürek mi yedin
peki boya dışında nasıl koyu bi renk elde edebilirim kii :/kınayla olmaz o kesin
boya alma işini bende biliyorum böyle sert bi dille söylemek yerinde daha güzel bi şekilde ifade edebilirsin anlatmak istediklerini, ben kınanın olup olmadığını sordum olmaz demen yeterliydi yinede sağol cevabın için :)Kına olur kına..
Çok güzel olur kına,şak dıye ne istediğini bilir..
Şuk dıye rengi oturur..
Kınadan iyi bu işi çozen olamaz evet..
Kına ne alaka yahuu! Al bi tüp boya,birazını sık kullan..gerisini koy kenara
..
birgün kına yerine kullanırsın yine..
peki krem boyalar nasıl bi etkisi olurmu ?kına olmaz sakın.
tüp boyalardan alın saçınıza cila yapın. buradaki saç topiklerinde nasıl yapıldığı çok güzel anlatılıyor.