Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımla başım dertte :(((

neslimcaziyex

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
30
6
28
saçlarımı açıcıyla açtım yanma gibi bi durum olmadı saçım gür ve dayanıklı bu üçücnü açma işlemim oldu zaten, rengi açılınca balköpüğü oluyo ve bu inanılmaz hoşuma gidiyo turunculuk falan olmuyo saçımda, saçımın ön kısmı fazla beklettim ve oluşan sarı hoşuma gitmedi yogun bi sarı oldu. tek bi orayı koyulaştırmak istiyorum yüzüme en fazla yansıyan kısım orası çünkü, bi orası içinde boya almak istemiyorum açıkcası. kınayla koyulaştırmaya çalışsam ne renk olur yardımcı olurmusunuz biraz kızıl degilde kahve olmasını istiyorum

Bütün işlemleri evde mi yaptın,nasıl cesaret ettin?

Ben Allahın sevdiği kuluymuşum galiba. Bende 2 hafta önce saçlarımı 1 tık açayım dedim. Koyu kahve saçlarım oldu mu bana tupturuncu !! Rezil oldu saçlarım. Hemen ertesi gün gittim boyadım saçlarımı kısmen boyandı Allah'a şükürler olsun. Sakın diyim açıcı ile saçlarınızı mahvetmeyin !!

bi kere boyanın üstüne kına zaten tutmaz mecbur boya alman lazım. Ayrıca alıdığın boyanın hepsini kullanma yetecek kadarını kullan kalanını sakla.

ilk yaptığımda benimde turuncu bi saçım olmuştu bu iğrenç ötesiydi ama araştırmalar sonucu bi günde düzelttim kahve yardımıyla :)))

3 kere açmışsın şimdi kına diyosun yürek mi yedin
saçımın hepsine değil sadece ön kısım bi tutam kadar bi yeri koyulaştırmam lazım, saçım zaten hepsi balköpüğü değil çikolata kahve balköpüğü aralarda değişik ama hoş bişey oldu üstler koyu uçlara doğru açık, ön kısımı fazla açmışım (

Valla iyi cesaret bence daha fazla hirpalamayin Allah korusun bi gun terslik falan olur Kuafore gidip halledin fiyati uygunsa ya da internette iyice arastirin ama kina olmaz bence

Kına olur kına..
Çok güzel olur kına,şak dıye ne istediğini bilir..
Şuk dıye rengi oturur..
Kınadan iyi bu işi çozen olamaz evet..

Kına ne alaka yahuu! Al bi tüp boya,birazını sık kullan..gerisini koy kenara
..
birgün kına yerine kullanırsın yine..

boya alma işini bende biliyorum böyle sert bi dille söylemek yerinde daha güzel bi şekilde ifade edebilirsin anlatmak istediklerini, ben kınanın olup olmadığını sordum olmaz demen yeterliydi yinede sağol cevabın için :)

kına olmaz sakın.
tüp boyalardan alın saçınıza cila yapın. buradaki saç topiklerinde nasıl yapıldığı çok güzel anlatılıyor.

Canim birsey surmene gerek yok benim bildigim kadariyla kuaforler cila islemiyle saclarini koyulastirabiliyor istersen kuafore git 15 dkni almaz bende saclarimi boyatmistm cok acik gelinle koyulastirma islemi yapmislardi renk zamanla oturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…