Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımla başım dertte :(((

Kına olur kına..
Çok güzel olur kına,şak dıye ne istediğini bilir..
Şuk dıye rengi oturur..
Kınadan iyi bu işi çozen olamaz evet..

Kına ne alaka yahuu! Al bi tüp boya,birazını sık kullan..gerisini koy kenara
..
birgün kına yerine kullanırsın yine..

Hayır bide kına lanet bişey kınanın üstüne boyada tutmuyor

Deli yürek :KK45: Ben düzleştirirken elimde kalacak korkusuyla üç buçuk atıyorum afedersin.Kıy paraya al bir kutu boya bi daha mı gelcez dünyaya :KK45: Kına kızılımsı bir renk yapar bence.

Deli yürek :KK45: Ben düzleştirirken elimde kalacak korkusuyla üç buçuk atıyorum afedersin.Kıy paraya al bir kutu boya bi daha mı gelcez dünyaya :KK45: Kına kızılımsı bir renk yapar bence.
bende öyle düşünüyorum ama inan boyaya para vermekten yoruldum daha önce açıcı kullanmaktan korktuğum için saç açmaya ugraştım boya üstüne boya aldım lanet bişey açılmadı cahillik falandı ama allahtan saçlarım gür ve dayanıklı o kadar işleme rağmen ve yıllardır yüksek ısıda düzleştirmeme rağmen elimde kalmadı saçım

bende öyle düşünüyorum ama inan boyaya para vermekten yoruldum daha önce açıcı kullanmaktan korktuğum için saç açmaya ugraştım boya üstüne boya aldım lanet bişey açılmadı cahillik falandı ama allahtan saçlarım gür ve dayanıklı o kadar işleme rağmen ve yıllardır yüksek ısıda düzleştirmeme rağmen elimde kalmadı saçım
Bişe sorcam o sarılar çok kötü bir sarı mı ? Eğer öyle değilse dursun ışıltı gibi olur.Hatta aralardan 3 5 tutamı da aç. Bal köpüğüne sarı ışıltı çok hoş oluyor.

Bişe sorcam o sarılar çok kötü bir sarı mı ? Eğer öyle değilse dursun ışıltı gibi olur.Hatta aralardan 3 5 tutamı da aç. Bal köpüğüne sarı ışıltı çok hoş oluyor.
yo hayır kötü sarı değil balköpüğünden bi ton açık bi renkte ama ben buğday tenli olduğum için yüzüme fazla yansıdı o renk o yüzden olmadı rahatsız ediyo beni

yo hayır kötü sarı değil balköpüğünden bi ton açık bi renkte ama ben buğday tenli olduğum için yüzüme fazla yansıdı o renk o yüzden olmadı rahatsız ediyo beni
Bi resim atar mısın çok merak ettim.Özel mesajla da atabilirsin.Bugday tenli bir tanıdığım bütün saçlarını civciv sarısına boyattı.O rahatsız olmuyor da sen neden oluyorsun bi tutam sarıdan :KK45: Ki eminim sarı bile değildir o..

Bi resim atar mısın çok merak ettim.Özel mesajla da atabilirsin.Bugday tenli bir tanıdığım bütün saçlarını civciv sarısına boyattı.O rahatsız olmuyor da sen neden oluyorsun bi tutam sarıdan :KK45: Ki eminim sarı bile değildir o..
akşama doğru atarım ben sana, yok baya bildiğimiz sarı D:KK70:

Sacini gurlugune actirdim ama yanmadi tamamen suan için rahatlik hissi veriyor sana . o saçlar bir iki sene içinde nasıl dokulecek bir bilsen asla boyle 3 kere actim olayina girmezdin. Ki zaten saçın artık hep boya isteyecek siyaha boyasan bile aktığı zaman saçın da bolca kızıl Yansımalar olacak. Sen sacini boyamak yerine bakım kürleri dökülmesi önleyecek karışımlar araştır .

iki yemek kaşığı kahveye 1,5 litre soğuk su ve bu karışımı bi gün dolapta bekletmek gerekiyo aksam yatmadan önce saçıma uygulamıştım ve turunculuk kalmamıştı saçımda ben faydasını gördüm
Hadi beee ilk kez duydum kız. Çok ilginçç. Peki cidden kalıcı mı ? Hangi rengi veriyor saçına ?

Rengi değiştirme etkisi yok sadece saçını açmak isteyip o turuncu renge dönüşen saçların iğrenç turuncu tonunu alıyor daha iyi oluyo itici bi turunculuk kalmıyo saçta
Ayy şoka girdim valla :) kalıcıdır umarım. Sen neden 2 hafta önce gelmedin yaa :) boşu boşuna saçımı boyattım :KK70:

Ayy şoka girdim valla :) kalıcıdır umarım. Sen neden 2 hafta önce gelmedin yaa :) boşu boşuna saçımı boyattım :KK70:
kalıcı, tekrar turuncuya dönme gibi bi şeyle karşılaşmadım hiç bir hafta sonra renk saça oturuyo daha güzel oluyo zaten tekrar açma işlemi uyguladım hala bi turunculuk olmadı
bunlarla ilgili çok araştırma yapmıştım internette elde ettiğim sonuç buydu denedim ve işe yaradı gerçekten

Zamaninda sacini renkten renge sokmus en son aciciyla yakmis begenmeyip ustune bi de kina yakmis biri olarak soyluyorumki dokunmayin saciniza iyi bi kuafore gidin. Kina benim sacimi mahvetti kecelendi falan direk kuafore kostum o derece

KUAFÖRE GİT.
İnsanlar saçlarına hiç mi acımıyorlar ya...
Deneme tahtası mı, saçın bu senin valla inanamıyorum bayağı cesursun :KK57:

X