- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi neslimcaziyex
Kına olur kına..
Çok güzel olur kına,şak dıye ne istediğini bilir..
Şuk dıye rengi oturur..
Kınadan iyi bu işi çozen olamaz evet..
Kına ne alaka yahuu! Al bi tüp boya,birazını sık kullan..gerisini koy kenara
..
birgün kına yerine kullanırsın yine..
bende öyle düşünüyorum ama inan boyaya para vermekten yoruldum daha önce açıcı kullanmaktan korktuğum için saç açmaya ugraştım boya üstüne boya aldım lanet bişey açılmadı cahillik falandı ama allahtan saçlarım gür ve dayanıklı o kadar işleme rağmen ve yıllardır yüksek ısıda düzleştirmeme rağmen elimde kalmadı saçımDeli yürekBen düzleştirirken elimde kalacak korkusuyla üç buçuk atıyorum afedersin.Kıy paraya al bir kutu boya bi daha mı gelcez dünyaya Kına kızılımsı bir renk yapar bence.
Bişe sorcam o sarılar çok kötü bir sarı mı ? Eğer öyle değilse dursun ışıltı gibi olur.Hatta aralardan 3 5 tutamı da aç. Bal köpüğüne sarı ışıltı çok hoş oluyor.bende öyle düşünüyorum ama inan boyaya para vermekten yoruldum daha önce açıcı kullanmaktan korktuğum için saç açmaya ugraştım boya üstüne boya aldım lanet bişey açılmadı cahillik falandı ama allahtan saçlarım gür ve dayanıklı o kadar işleme rağmen ve yıllardır yüksek ısıda düzleştirmeme rağmen elimde kalmadı saçım
peki krem boyalar nasıl bi etkisi olurmu ? Eki Görüntüle 1595707
yo hayır kötü sarı değil balköpüğünden bi ton açık bi renkte ama ben buğday tenli olduğum için yüzüme fazla yansıdı o renk o yüzden olmadı rahatsız ediyo beniBişe sorcam o sarılar çok kötü bir sarı mı ? Eğer öyle değilse dursun ışıltı gibi olur.Hatta aralardan 3 5 tutamı da aç. Bal köpüğüne sarı ışıltı çok hoş oluyor.
Bi resim atar mısın çok merak ettim.Özel mesajla da atabilirsin.Bugday tenli bir tanıdığım bütün saçlarını civciv sarısına boyattı.O rahatsız olmuyor da sen neden oluyorsun bi tutam sarıdanyo hayır kötü sarı değil balköpüğünden bi ton açık bi renkte ama ben buğday tenli olduğum için yüzüme fazla yansıdı o renk o yüzden olmadı rahatsız ediyo beni
akşama doğru atarım ben sana, yok baya bildiğimiz sarı DBi resim atar mısın çok merak ettim.Özel mesajla da atabilirsin.Bugday tenli bir tanıdığım bütün saçlarını civciv sarısına boyattı.O rahatsız olmuyor da sen neden oluyorsun bi tutam sarıdanKi eminim sarı bile değildir o..
Merakla bekliyorumakşama doğru atarım ben sana, yok baya bildiğimiz sarı D
Aaa kahve derken tatlım ? Nasıl yani bitanemm ?ilk yaptığımda benimde turuncu bi saçım olmuştu bu iğrenç ötesiydi ama araştırmalar sonucu bi günde düzelttim kahve yardımıyla :)))
iki yemek kaşığı kahveye 1,5 litre soğuk su ve bu karışımı bi gün dolapta bekletmek gerekiyo aksam yatmadan önce saçıma uygulamıştım ve turunculuk kalmamıştı saçımda ben faydasını gördümAaa kahve derken tatlım ? Nasıl yani bitanemm ?
Hadi beee ilk kez duydum kız. Çok ilginçç. Peki cidden kalıcı mı ? Hangi rengi veriyor saçına ?iki yemek kaşığı kahveye 1,5 litre soğuk su ve bu karışımı bi gün dolapta bekletmek gerekiyo aksam yatmadan önce saçıma uygulamıştım ve turunculuk kalmamıştı saçımda ben faydasını gördüm
Rengi değiştirme etkisi yok sadece saçını açmak isteyip o turuncu renge dönüşen saçların iğrenç turuncu tonunu alıyor daha iyi oluyo itici bi turunculuk kalmıyo saçtaHadi beee ilk kez duydum kız. Çok ilginçç. Peki cidden kalıcı mı ? Hangi rengi veriyor saçına ?
Ayy şoka girdim valla :) kalıcıdır umarım. Sen neden 2 hafta önce gelmedin yaa :) boşu boşuna saçımı boyattımRengi değiştirme etkisi yok sadece saçını açmak isteyip o turuncu renge dönüşen saçların iğrenç turuncu tonunu alıyor daha iyi oluyo itici bi turunculuk kalmıyo saçta
kalıcı, tekrar turuncuya dönme gibi bi şeyle karşılaşmadım hiç bir hafta sonra renk saça oturuyo daha güzel oluyo zaten tekrar açma işlemi uyguladım hala bi turunculuk olmadıAyy şoka girdim valla :) kalıcıdır umarım. Sen neden 2 hafta önce gelmedin yaa :) boşu boşuna saçımı boyattım
iki yemek kaşığı kahveye 1,5 litre soğuk su ve bu karışımı bi gün dolapta bekletmek gerekiyo aksam yatmadan önce saçıma uygulamıştım ve turunculuk kalmamıştı saçımda ben faydasını gördüm
kalıcı, tekrar turuncuya dönme gibi bi şeyle karşılaşmadım hiç bir hafta sonra renk saça oturuyo daha güzel oluyo zaten tekrar açma işlemi uyguladım hala bi turunculuk olmadı
Türk kahvesitürk kahvesi mi granül kahve mi?