Konuyu takip ediyorsanız okumuşsunuzdur.. O kadar çok tavsiye varki burda yazan ve benimde duyduklarım.. Fakat şöyle bir sorun var.. Bu konuyu açmamdaki sebep saçı aynı benim gibi olupta (yani sönük cılız ince telli ve çok seyrek) bakım yada başka bir tedaviyle saçını gürleştiren varmıdır diye.. O kadar çok çare varki aslında ama hangisi doğru?? Umudununa vaktinize paranıza olan oluyo sonuç hep sıfır. Sizde ozon demişsiniz mesela.. Saçınız benimki gibimi seyrek mi çok azmı. Gerçekten fayda gördüyseniz tabiki denerim.. Çünkü bugüne kadar elimden geldiğince çok yöntem denedim fayda gördüklerim bile şu an fayda etmiyor bana.. Korkuyorum bilmem beni anlıyormusunuz.. Konuyu takip eden diğer insanlara yada benim durumumda olanlara eğer fayda gördüyseniz gerçekten çok yardımcı olacaksınız.. Uzun oldu kusura bakmayın ama öyle sıkıntılı bir dertki yaşamayan anlamaz..
Ozon dan korkacağınız hiçbirşey yok
Kimyasal değil, vücudun etki etmediği tek noktası yok, bunların tamamı da olumlu etkiler
Amcam kanserdi, kemoterapi gördü ve hiç saçı kalmadı, kanserden kurtulamadı, yıllarca mücadele etti kafasında tek tel saç olmadan, en son yoğun bakımda başında Fatiha okurken dr olan oğlu nasıl olsa bu noktadan dönüşü yok diyip gerekli izinleri alıp ozon terapisi uyguladı, bir hafta sonra yoğun bakımdan çıktı, sırma gibi saçlarıyla torununun düğününde göbek attı, tüm dr lar profesörler hayret etti, hala yaşıyor, yüzü botokslu gibi kırışığı buruşuğu kalmadı adamın, ilaçları kesti doktorlar….hala ozon terapisi uyguluyor oğlu
Ozon denen şey ne biliyor musunuz, hani seher vakti hava mis gibi kokar yada yağmurdan sonraki o muhteşem koku varya işte o ozon
Araştırın, saç dökülmesi, kellik, kadınsal hastalıklar, kısırlık, cilt problemleri, yaşlılık kırışıklıkları, alerjik hastalıklar, dolaşım hastalıkları.:………………………fayda etmediği birşey bulamadım ben