- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
-
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #1.901
biz de hemen hemen aynı bakımları yapmışız zamanında ve şimdi yapıyoruz canım
ben şu arkadaşın topiğinde verdiği tarihlerde bakım yapıyorum :
dolunayın burçlar üzeindeki etkisine falan bakarak bize verimli günleri söylüyor. nasıl olsa herhangi bir gün bakım yapacağız değil mi saçlara ? ben de arkadaşın verdiği tarihlerde yapıyorum belki gerçekten etkisi olur.
şu andaki verimli günler 13-14-15-16 sı. 13-14 ayrıca saç kesim günü. ben bugün saçlarımı kestim. yarın sinameki yapacağım. diğer gün zencefil. diğer gün zeytinyağı süreceğim.
yani şöyle bir bakınca ikimiz de aynı bakımlarla ilgiliyiz
zeytinyağını ve diğer yağları sürdüğünüzde yağ tamamen arınsın diye birkaç defa şampuanlamayın diyorlar şu televizyonda çıkanlar falan. çünkü saç derimizdeki yağı da alıyoruz saç daha fazla kuruyor. ben 1 kere şampuanlıyorum hiçbir sorun kalmıyor canım öyle vıcık vıcık yağ hissetmiyorum yani. yerimseniben
siteyi bi aydır fln takip ediorum nerdeyse tüm başlıklara baktım yeni üye oldum oynlarda yüz msj yaptım resim ekliyim diye sonra yzmaya başladım o topiklede baya bi ilgilenmiştim ama bidha bakıcam ben sadece bi ay öle oluyoo yani özel bi ayda sadecde haziran gbi yani o ayın 14 ü 15. vs sanıodum her ay bu gnleer dimi seni eklihycem cnm arkadaşlara yeniyim çünkü sormam gereken çok şey olucak siteye bağımlı oldum çevremdekiler delirdiğimi düşünüolar sürekli bişiler yapıorum burda bnm gibi bi sürü insan varmış
babamda bna bi gün o saçların hep birlikte karar alcaklar hadi bırakalım gidelim şunu dicekler kel kalcan yeter artık diyooD: seviyorum doğal şeylerle uğraşmayı bigün o aktar banada diycek valla hatta arkadaşlar arasında dalga konusu oldu ya aktar koca bulcam yada zengin birini bulup aktar aççam
aynen onları kafama sürmesemde almak hoşuma gidiyoben de seviyorum doğal bakımları ya kimyasallara güvenmiyorum aktara gitmek bana zevk veriyor
aynen onları kafama sürmesemde almak hoşuma gidiyo
yüzünde sivilce yada izleri varmı varsa hangi topikte geziosun ?
yok canım ama yine de bakım yapmayı seviyorum. evdeki doğal malzemelerden kullanmaya çalışıyorum. cilt tipim kuru. muz bal gibi şeyler kullanıyorum. gül suyu ile siliyorum. aktardan aldığım beyaz kili maske yapıp kullanıyorum. sivilce izleri için aktardan kantaron yağı aldım. çok küçük izler. adet döneminde çıkanlar. siyah noktalar için aktardan çilek yağı aldım onu kullanıyorum.aktarda satılan Pakface maskeler var onlardan aldım cilt tipime uygun olanları, sen ? zemuszemus
ayyy o elindeki miniği yerimm benn:) :asigim:
evt güneşte bayağı renk değiştryr saçların ..bilmiyorumkismile
ne yazikki cildim yağlı reancotuanne kulladım yileşme oldu ama tek tük çıkıolar izler için doktor azelderm diye bi krem verdi ondan çok memnunum bi ara o pakfaceyi kullandım yeşilini yosun özlümüydü neydi beyazkilide aklıma geldikçe gülsuyula karıştırıp içinede biraz limon sıkıp kullanıyorum daha on yedi yaşındayım fondoten pudra kullanmakta istemiorum ama kızarık suratım yanlız leke kremimden çok memnunum hassasiyetinide önledi azcık
forumu epey gezip kendi işimize yarayacakları keşfetmişiz zaten canım :lepi:
kesinlikle ölenormalde nete girer bişey yapmadan çıkardım şimdi sürekli burdayımm kafayı yicen diyolar ama umrumda bile değil neler neler varmış bilmediğimz yaşım küçük ama genede deneyim sahibi olmak istiorum bu konularda bilgili olmak istiorum bu siteye girmeden öncede yaptıklarım vardı ama kili ve turbu girmeden bliodum
ben de çok şey öğrendim ya ağda ve makyaj nasıl yapılır her şeyi, heer şeyi annem öğretmeden önce burdan öğrendim diyebilirim
artık ben tavsiye vermeye başladım canım düşün o kadar çok şey öğrendim, ben de çoğu vaktimi burada geçiriyorum, bazen site tadilatta oluyor girilmiyor, o zaman kafayı yiyorum sıkıntıdan patlıyorum
mesela bugün de akşam 22 den sabah 6 ya kadar bakım var