Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
işte buda benim saçlarım 3 yıl önce gögüslerime kadar kestirmistim yine belimde olan saçımı
tekrar uzadı şükürler olsunki
opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
işte buda benim saçlarım 3 yıl önce gögüslerime kadar kestirmistim yine belimde olan saçımı
tekrar uzadı şükürler olsunki
opuyorumnanaktan

3 senede göğüsten itibaren bu kadarcık mı uzadı.. mirmirmirmir
yoksa arada kestirdin mi ?

Son düzenleme:
buda benimki denizden çıkmış halim fön fln yok herşeyiyle doğal saçlarım :1rolleyes:

Eklentiler

• $Fotoğraf0983.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 81
:) hepimiz aynıyız desene kırık fln aaldırmak istemiorum kıyamıyorum bi an önce uzasınlar istiorum pek düzleştirici maşa flnda kullanmıorum son zamanlarda ama genede fazlasıyla kırık var zeytinyağı yapıorum oda üçgün kafamdan arınmıo

Bende hiç istemiyorum kırık aldırmak kuaförler kısacık yapıyo saçımı bende sinemaki yapıyorum uzaması için

kışın turp yapıodum şimdi kalmadı onuda bu siteden öğrenmemiştim kadın ve yaşamdan mesaj gelmişti kk ya bakınca bu kadar kişinin yapmasına çok şaşırdım onun baya bi faydası oldu gören ne kadar uzamış saçların diyo ama şuan turp yok zencefili de baya met etmişler şimdi onu deniyorum inş. faydası olur olmadı diğerlerini deniycem sen sinamekiyi nasıl yapıosun ?

Canım bnde turpu yapmayı çok istedim ama mağlum şimdi turp yok.Canım bende sinamekiyi suda kaynatıyorum sonra içine bepanthenle kırıyorum birazda badem yağı saçıma sürüp 1-2 saat snra yıkıyorumbnmkide uzadı biraz böle ama hala kısa

eski haliyle şimdiki halinin resmini düzleştirdikten sonra koyucam sonra şu an düzleştiricim bozukda.
hayır hiç kullanmadım saçın uzaması için mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…