- 27 Haziran 2009
- 9.310
- 3
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #1.881
çok güzel uzunluğu da dalgası da, ben bundan uzun istiyorum ama dalgalı değil maalesef düz benmki :)
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buda benimki denizden çıkmış halim fön fln yok herşeyiyle doğal saçlarım :1rolleyes:
çok beğendim
Mine753 cnm saçların çok güzel rengi ne??
karamel sanki çok hoş..yalancı romantikteki ipek'e benzettim resmi ilk gördüğümde..:)
çok teşekkür ediorum cnm :) turp sayesnde uzadılar
ben de geçen sene turp yapmıştım. çok güzel bakım yaptı ve o maşadan yıpranmış saçlarımı bile uzattı. ama çok zahmetliydi ve kötü kokuyordu. ben de sinameki yapıyorum artık :)
turp hakkaten bakım yapıyodu şimdi bulamıorum ya sinemekideen memnunmusunuz ben zencefill deniorum çok basit oluyo şimdi hatta zeytinyağı yapıcam ardındanda zencefille duuruluycam
yandan olablir azcık :) biraz gneşte parlamış normal renginide koyayım ilki iyice parlamış hali
ikinciside normal hali güneşte altın sarısı oluuyolar ilginç saçlarım bnm :dance:
kuaföre kestiricem ama çok korkuyorum malum kuaförler :) ya peki ilk kaynattığın zencefilleri bidaha kullanıomusun kaynatmak için bide ben yapmıştım koymuşum fısfısa buzdolabında ama bi hafta oldu bozulmuşmudur yada faydası olurmu ki ?
kuaförler çok kestiği için ben de kendim kesiyorum canım :) bozulmuştur 1 kerelik yap bitmezse de dök gitsin çünkü kökü kokuyor faydası olmaz diye düşünüyorum :sinifsinif:
yandan olablir azcık :) biraz gneşte parlamış normal renginide koyayım ilki iyice parlamış hali
ikinciside normal hali güneşte altın sarısı oluuyolar ilginç saçlarım bnm :dance:
saçların güneşte ne kadar güzel parlıyor canım karamel gibi kaydirigubbakcemile2 benim de civcivim vardı bu yaz tekrar istiyorum ama annem pis kokuyor diye almıyor balkonda besliyordum ne güzel :hulya:
iyi madem dökeyim şimdi kaynatiorum üstündee zeytinyağımı ısıtıyorum :) peki zeytinyağı yapıomusun sen yapıosan nasıl arındırıosun snra saçlarını ?
o bnm değil yengemlerde vardı 40 tane fln bi tanesini almak istemiştim ama annem tek ölür dedi bide ben büyüyünce dokunamazdım ona ölürsede bunalıma girerdim :d en iyisi hiç almamak dedim adını vicvic koycaktım :lepi: