Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
çok güzel uzunluğu da dalgası da, ben bundan uzun istiyorum ama dalgalı değil maalesef düz benmki :)

Son düzenleyen: Moderatör:
karamel sanki çok hoş..yalancı romantikteki ipek'e benzettim resmi ilk gördüğümde..:)

yandan olablir azcık :) biraz gneşte parlamış normal renginide koyayım ilki iyice parlamış hali
ikinciside normal hali güneşte altın sarısı oluuyolar ilginç saçlarım bnm :KK70::dance:

Eklentiler

• $35996_1464461261077_1519862076_1161734_2950583_n.jpg
    $35996_1464461261077_1519862076_1161734_2950583_n.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 60
  • $31263_1438218565026_1519862076_1088221_7146777_n.jpg
    $31263_1438218565026_1519862076_1088221_7146777_n.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 58
ben de geçen sene turp yapmıştım. çok güzel bakım yaptı ve o maşadan yıpranmış saçlarımı bile uzattı. ama çok zahmetliydi ve kötü kokuyordu. ben de sinameki yapıyorum artık :)

turp hakkaten bakım yapıyodu şimdi bulamıorum ya sinemekideen memnunmusunuz ben zencefill deniorum çok basit oluyo şimdi hatta zeytinyağı yapıcam ardındanda zencefille duuruluycam

turp hakkaten bakım yapıyodu şimdi bulamıorum ya sinemekideen memnunmusunuz ben zencefill deniorum çok basit oluyo şimdi hatta zeytinyağı yapıcam ardındanda zencefille duuruluycam

evet yaz mevsiminde turp çok zor bulunuyor. sinamekiden çok memnunum. bugüne kadar 3 kere yaptım henüz bir uzama elde edemedim ama yaz boyu yapacağım. bir de her ay 1 cm keserim saçlarımın uçlarından. zencefil de yaptım bi zaman. onun da faydasını gördüm. ayıca kokusu çok güzel. sinameki yaparken ara günlerde zencefil sıkıyorum fısfıslı şişeme koyup yerimseniben

kuaföre kestiricem ama çok korkuyorum malum kuaförler :) ya peki ilk kaynattığın zencefilleri bidaha kullanıomusun kaynatmak için bide ben yapmıştım koymuşum fısfısa buzdolabında ama bi hafta oldu bozulmuşmudur yada faydası olurmu ki ?

yandan olablir azcık :) biraz gneşte parlamış normal renginide koyayım ilki iyice parlamış hali
ikinciside normal hali güneşte altın sarısı oluuyolar ilginç saçlarım bnm :KK70::dance:

ayyy o elindeki miniği yerimm benn:) :asigim:

evt güneşte bayağı renk değiştryr saçların ..bilmiyorumkismile

kuaföre kestiricem ama çok korkuyorum malum kuaförler :) ya peki ilk kaynattığın zencefilleri bidaha kullanıomusun kaynatmak için bide ben yapmıştım koymuşum fısfısa buzdolabında ama bi hafta oldu bozulmuşmudur yada faydası olurmu ki ?

kuaförler çok kestiği için ben de kendim kesiyorum canım :) bozulmuştur 1 kerelik yap bitmezse de dök gitsin çünkü kökü kokuyor faydası olmaz diye düşünüyorum :sinifsinif:

kuaförler çok kestiği için ben de kendim kesiyorum canım :) bozulmuştur 1 kerelik yap bitmezse de dök gitsin çünkü kökü kokuyor faydası olmaz diye düşünüyorum :sinifsinif:

iyi madem dökeyim şimdi kaynatiorum üstündee zeytinyağımı ısıtıyorum :) peki zeytinyağı yapıomusun sen yapıosan nasıl arındırıosun snra saçlarını ?

saçların güneşte ne kadar güzel parlıyor canım karamel gibi kaydirigubbakcemile2 benim de civcivim vardı bu yaz tekrar istiyorum ama annem pis kokuyor diye almıyor balkonda besliyordum ne güzel :hulya:

saçların güneşte ne kadar güzel parlıyor canım karamel gibi kaydirigubbakcemile2 benim de civcivim vardı bu yaz tekrar istiyorum ama annem pis kokuyor diye almıyor balkonda besliyordum ne güzel :hulya:

o bnm değil :KK43: yengemlerde vardı 40 tane fln bi tanesini almak istemiştim ama annem tek ölür dedi bide ben büyüyünce dokunamazdım ona ölürsede bunalıma girerdim :d en iyisi hiç almamak dedim :KK70: adını vicvic koycaktım :lepi:

iyi madem dökeyim şimdi kaynatiorum üstündee zeytinyağımı ısıtıyorum :) peki zeytinyağı yapıomusun sen yapıosan nasıl arındırıosun snra saçlarını ?

biz de hemen hemen aynı bakımları yapmışız zamanında ve şimdi yapıyoruz canım :KK70:

ben şu arkadaşın topiğinde verdiği tarihlerde bakım yapıyorum :

dolunayın burçlar üzeindeki etkisine falan bakarak bize verimli günleri söylüyor. nasıl olsa herhangi bir gün bakım yapacağız değil mi saçlara ? ben de arkadaşın verdiği tarihlerde yapıyorum belki gerçekten etkisi olur.

şu andaki verimli günler 13-14-15-16 sı. 13-14 ayrıca saç kesim günü. ben bugün saçlarımı kestim. yarın sinameki yapacağım. diğer gün zencefil. diğer gün zeytinyağı süreceğim.

yani şöyle bir bakınca ikimiz de aynı bakımlarla ilgiliyiz :KK70:

zeytinyağını ve diğer yağları sürdüğünüzde yağ tamamen arınsın diye birkaç defa şampuanlamayın diyorlar şu televizyonda çıkanlar falan. çünkü saç derimizdeki yağı da alıyoruz saç daha fazla kuruyor. ben 1 kere şampuanlıyorum hiçbir sorun kalmıyor canım öyle vıcık vıcık yağ hissetmiyorum yani. yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
bi de şunu da eklemek istiyorum. sinamekiyi 7-8 kere yaptıktan sonra 2 hafta ara veriliyor. ben o arada zeytinyağı yapıyorum. ya da baktım ki saçlarım kurudu ( malum mevsim yaz, güneşten denizden çok kuruyor ) zeytinyağı sürüyorum, ya da sinameki yapmaya üşendiysem zeytinyağı daha kolay geliyor onu yapıyorum. daha doğrusu anneme yaptırıyorum :)

o bnm değil :KK43: yengemlerde vardı 40 tane fln bi tanesini almak istemiştim ama annem tek ölür dedi bide ben büyüyünce dokunamazdım ona ölürsede bunalıma girerdim :d en iyisi hiç almamak dedim :KK70: adını vicvic koycaktım :lepi:

yok canım ya ben bi tane almıştım ölmemişti hatta piliç olmuştu. tabi çirkinleşti büyüyünce biz de bi kutuya koyup köyde yaşayanlara verdik tavuk olsun diye :KK70:

X