Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bu kendi rengimdi..sarı sac resimlerde güzel duruyor diye röfle yaptırdım.herkes yakıştırıyor ama ben beğenmedim.siyah beyaz çekiler resimlerde çizgiler hoş duruyor ama ....ve çok fazla yıprandı saclarım...ne yapacağımı bilmiyorum...:a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
keske rofle yapmasaydın cnm sacların yıpranmıs dedıgın gıbı bu arada koyu renk daha guzel :S

degil mi ..bencede...nasıl dönebilirim.yada ne renge döneyim.hem şık duracak hem daha genç gösterecek ne ren k olabilir bana kızlar.. yardım edin lütfen...kendi elimle gözümü oydum ya

buda benim saçlarım çok gürdü kuaförümün lafına kanıp ara kesim yaptırdım:gitme:

kızlar bende koyardım resmimi ama biraz daha zaman geçsin öyle koyacağım.hepinizn saçları bir harika bu arada imrendim vallaha

resmi çaldım.. izin var mı? aklinialirimsmile

Bakırdan kumrala döndürğüm saçlarım bayanssulusmile

cok güzel cnm ben bakırdan sıkılınca siyaha döndüm cok pişmanım. bu kumral mı yoksa koyu kumralmı ?

Çok güzel bir konu. Açanların eline sağlık :) Saç en önem verdiğimiz güzelliğimizi tamamlayan şey. Denenmişe güvenmek daha iyidir zaten. Bende ekliyorum. Koyu kızıl benim rengim, Tints of Nature kullanıyorum. Aslında bakır tonlarını da istemiyor değilim :) Nasıl olur sizce?

Eklentiler

• $f505.jpg
    $f505.jpg
    4,3 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar hepinizin saçları çok güzel çok beğendim yalnız pupillist ve mayisss saç renkleriniz çok güzel marka ve numarasını öğrenebilirmiyim .:enbuyukkk:

Merhaba kızlar size bir şey danışmak istiyorum.Ben açık buğday tenliyim.Gözlerim koyu kahve.Saçlarımı karamel rengine veya ona yakın tonlardan birine boyamak istiyorum.Ama yakışmaz diye çok korkuyorum.Sanki tenimle boya aynı renk duracakmış gibi geliyor.Bal köpüğü,fındık kabuğu gibi renkler nasıl?Lütfeeen bana bir fikir verin!!!Şu anki saçım kahve.

X