• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
huli81 ve osskke ne çabuk silmişsiniz yaaaa ben göremedimmm:oklava:

busejık maşAllah canım çok güzel saçların :nazar:

Bunlarda benim saclarım kızlar, sımdı bıraz daha uzunlar omzumu gecmıs durumdalar umitle belime kadar uzamasını beklıyorum :) cok dokulme var ve ince telli

Son düzenleyen: Moderatör:
herkesin saçları çok güseel.benimkiler de uzasın azcık daha ben de koyucam resim. dimple saçların fönlümü orada?doğal hali deme bayılırım şuracıkta.çook güsel gözüküo maşallah sana da herkese de:nazar:

Aman bayılma ama fönlü deil :) normal hali o hem bu şekil föne ne diolarki kafamçokkarıştı

Yaaa anlamadigim bisey var yüzünüzü sakliyorsunuz SAcREsimlerinizi neden siliyorsunuzki sonucta gözükmüyor :(.Düzgün bisekilde bakamadim bile.

image Hosting adresine gir cnm orda gözat war koymak istediğin fotoğrafı seç yeni bir sayfa acılacak en alttan 4.Linki direk kopyala sen :)

canım ekleyemedim ki ekleyebilsem 4-5 tane koyucam da beceremiorum bi türlü :)

ateş böcüğü yeşil giydiğin fotoğraftaki sa modelin rengi ws herbişeyi bi harika görünüo bayıldım maşallah Şeniz

demothynin albümü gibi oldu ama :utangac: düz kullandım bugün paylaşiim dedim kaydirigubbakcemile2

bunlarda benim resimlerim..

bu iki resimde saclarim dalgali, jöleledim sadece ellerimle
bi 10 dakika

bu resimde ise fön cekmistim

platonikk cok güzel saçların cok doğal..düz ve kıvırcık 2 hali de gayet hoş Şeniz

yok bitanem kendi rengim normalde açık kahvedir ,mavi giyince veya yeşil giyince değişio çok tuhaf gözlerim var,bi de o tonlarda makyaj yapınca iice renkli gibi duruo kaydirigubbakcemile3

lensten daha cok işlev görüyor desene:delphin: süper ama cok begendima.s.

platonik aşk saçlarının maşallahı var canım, ateş böcügü saçlarının rengini cok begendim güle güle kullanın ..
:nazar:

Back