Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
boyat pişman ol gel sorcam ozaman ben sana kaydirigubbakcemile
bende böyle bunalımlara giriyodum kaydirigubbakcemile3 buldum belamı sırnaşık şey

boyat pişman ol gel sorcam ozaman ben sana kaydirigubbakcemile
bende böyle bunalımlara giriyodum kaydirigubbakcemile3 buldum belamı sırnaşık şey

olsun heves ediyorum yine de sonuçta sen de heves edip boyatmamış mıydın canım yoksa saçlarının beyazlamasını mı bekledin:ecrin_bebek:
boyalı saç daha bakımlı görünüyo ya düzleştirici falan yapınca arkadaşlarımın harika görünüyo bi ben kaldım boyasız:çok üzgünüm:

Çok güzel saçlar var burda yaa valla kıskandım
ama benimkini de koyayım dedim

Son düzenleyen: Moderatör:

canım...saçın için söylenecek hiçbirşey bulamadım...tek kelime yazıyorum...tek kelime herşeyi anlatır sanırım------>> SÜPEEEEEEEERRRRRR.......:lepi: sen de çok tatlısın tabi ki...saçın da seninle bir arada harika görünüyorsunuz....gerçekten çok beğendim....:asigim:a.s.

ayy çook teşekkür ederim canım çok sevindim sevmenezemuszemus
a.s.

kızlar emirgan korusuna pikniğe gitmiştik 1 ay kadar önce papatya tacımı annem yaptı,resmimi eşim çekti...işte saçlarım boya filan yok..

Son düzenleme:
beğenilmeyecek gibi değil bitanem....:asigim: çok hoş.....a.s.

annem boyatmama izin vermiyor yıpranıyor diyelmaz:
ben de siyah istiyorumhihoyyyt
koyulaştırmak için bir formül buldumdelikafadulden
onu uygulayacağım canım bakalım güzel olacak mıCADIARZU
siyah olacak inşallah ama boyattırmadan zemuszemus
yeni halinin resmini de koyarım eğer güzel olursa :)

KIZLAR BOLE SACIM RESIM VARDI EKLIM DEDIM GECEN SEVGILIMN YANINDAYDIM (KUAFOR KENDISI)GECEN PAZAR DEDIM BANADA SARI SAC YAP YIPRATIYO BOSVER DEDI HEVESIM OLSUN DIYE YANLARA IKI SER TANE SARI KAYNAK YAPTI :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…