• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
AYSEMAYSE yaaaa ben kısa sacına bayıldımm.. özellikle sondakine.. az cok yüzüne bakınca ilk resimler daha yaslı sanki.. ama son resim tam cıtır.... dişleinde cok güzel.. ve sac rengin tenine acayip yakısmıs
cok tesekkur ederim :) bende sacimi kestirdikten sonra kendimi yasli kadinlar gibi hissetim ama :D sacimin dogal rengi kestirdikten sonra tum boya gitti kurtuldum cok sagol canimm
bncede cok yakısmıs şekerli bayıldım yeni bnce artık hiç uzatma
Valla cevremdeki insanlar beni cok korkuttu bundan sonra bi daha kisa kesmem diyorum :) cok tesekkurler canim sagol.

Bu da benim saçım. Merak edenler için söylüyorum tamamen doğal.

:kedi:

Son düzenleme:
aysemayse saçlarinin modeli ve rengi çook güzelmis gerçekten alkisalkisalkis, ben de yakin zamanda kestirmeyi düsünüyorum ve bu kadar kisa olursa rahat kullnabilir miyim diye tereddüt ediyordum ama, senin modelin kendime güvenimi artirdi valla, kaydirigubbakcemile5 hosçakal...

felistigra tesekkurler canim,
valla saclarim cok kullanisli cabuk sekil aliyor hemen bi sekle soku verebiliyorsun ben hic dusunmeden kestrdim saclarimi ama sonra cevremdeki insanlar kestigime pisman ettiler falan :) simdi saclarim saglikli ve tekrar uzuyorlar hic boya kalmadi uzerinde boyle cok iyiyim ben :) kisa isteyenlerede tavsiye kestirmeden once iyi dusunun derim ;)

aysemayse bana da bu kadar yakışıcağını bilsem bugün kestiririm
benimkilerde boyadan mahvoldu mafoldumben ama yakışmıyo daha önceden denemiştim :1no2:

sen cezalısın kaydirigubbakcemile3 boyatıcaktın noldu :mymeka:

forumdaki herkes boyatma dedi doğal rengini beğendiler zaten annem izin veriyo da babam izin vermiyo:çok üzgünüm:

ben de illa bi değişiklik istediğim için papatya suyu deniyorum iki gündür ama o da işe yaramadı zaten kimse saçlarımı beğenmedi burda hem boyatma dediler hem beğenmediler mafoldumben

forumdaki herkes boyatma dedi doğal rengini beğendiler zaten annem izin veriyo da babam izin vermiyo:çok üzgünüm:

ben de illa bi değişiklik istediğim için papatya suyu deniyorum iki gündür ama o da işe yaramadı zaten kimse saçlarımı beğenmedi burda hem boyatma dediler hem beğenmediler mafoldumben

aaa olur mu hiç ben dedim kesin boyatmıştır hatta içimden neler geçirdim uzunmuşta falan die nasıl kıydı die kaydirigubbakcemile3
sana boyatma diyenlerden biride bendim sanırım öyle hatrlıyorum siyah falan istiyodu biri ama sendin heralde kaydirigubbakcemile3

aaa olur mu hiç ben dedim kesin boyatmıştır hatta içimden neler geçirdim uzunmuşta falan die nasıl kıydı die kaydirigubbakcemile3
sana boyatma diyenlerden biride bendim sanırım öyle hatrlıyorum siyah falan istiyodu biri ama sendin heralde kaydirigubbakcemile3

evet siyaha boyatmak isteyen bendim :ecrin_bebek:
of ya papatya suyu da işe yaramıyor turp suyu da işe yaramıyor napıcam ben nasıl hevesimi alacağım şu saçlardan :çok üzgünüm:
okula gitmeden son bir kez izin alacağım babamdan inşallah izin verir yoksa gidince habersiz boyatırım valla diye tehdit de edeyim kaydirigubbakcemile3

bu saçın neresi beğenilmez :mymeka:
böyle olması için neler vermezdim boyata boyata mahvettim mafoldumben
çok güzel canım Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back