Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
avatarda da çok hoş çıkmışsın canım valla ama yaşını tahmin edemiorum resimlerden inan ki,kaç yaşındasın?:)

bunlar da benim ıslakken örülmüş ve kuruyunca açılmış saçlarım:) kuaförüm inatla kestirmem gerektiğini söylüyor kırıklardan dolayı ama kıyamıyorum:) Alıntı yapmadığınız için teşekkürler:)

Son düzenleyen: Moderatör:
roxelanne saçların çok dolgun görünüyor tabi resimden anlaşılmaz ama kırıkların belli olmuyor yani cansız durmuyor ben çok beğendim zemuszemus

roxelanne saçların çok dolgun görünüyor tabi resimden anlaşılmaz ama kırıkların belli olmuyor yani cansız durmuyor ben çok beğendim zemuszemus

çok teşekkür ederim canımm, kırıkları normalde de ben pek farketmiyorum ama kuaför tutturuyor işte:) inat ettim kestirmeyeceğim çok yavaş uzuyor çünkü benim saçlarım:1no2:

Teşekkürler canım :kedi:

Evet sorma küçük gösterdiğimden dolayı sevgilim olmasını istediğim adamı etkileyemiyorumsenağlama

Bir mucize olsa da şöyle bi 5 yaş büyük göstersem keşke :çok üzgünüm:

Ayrıca Roxelanne saçların bence de çok hoş duruyor yerimseniben

Dalgaları falan çok asil görünüyor bir sultan edası var sanki :1rolleyes:

çok teşekkür ederim canımm, kırıkları normalde de ben pek farketmiyorum ama kuaför tutturuyor işte:) inat ettim kestirmeyeceğim çok yavaş uzuyor çünkü benim saçlarım:1no2:

benim de saçlarım çok yavaş uzuyor canım kırıklarımı aldırmıyorum ne zamandır
gidiyosun çok kesme diyosun 4-5 parmaktan aşağı kesmiyo
şimdi 4-5 parmak uzunluğu diyince az geliyodur ama şöyle saçıma bakıp da o kadar kısaldığını düşünüyorum uf ağlarım heralde
boşver canım iyi yapıosun kestirme saçlarını sen bakımlı görünüolar çok dolgun zemuszemus

senden etkilenmicek erkek mi varmış tatlım benim ya üzülüyosun bi de :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…