• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kırmızı ve arzutr, nasıl yaptınız saç modellerinizi anlatır mısınız..a.s. arzutr sende fön mü var kendiniz mi çekiyorsunuz , saçlarımla kafayı bozdum deliricem

kırmızı ve arzutr, nasıl yaptınız saç modellerinizi anlatır mısınız..a.s. arzutr sende fön mü var kendiniz mi çekiyorsunuz , saçlarımla kafayı bozdum deliricem

benim saçlarım acayip uzundu kuaförüm artık keselim yeter dedi.arkasını v şeklinde kesti üstlerinede kat attı baya bi.ben çok kısa görünmesin diye rica ettim arka boydan kırıklarını aldı.üst kısımlarınıda hacimli görünsün diye kat attı.önlerede ibibik gibi kahkül yaptı:dance:
topuz yapıp acınca dalgalı oluyo kuaförden çıkmış gibi önlerinede fön çekiyorum.normalde saçlarım çok düzdür bu sayede dalga hevesimide alıyorum.düz fön çekmek istiyincede atıyorum başımı öne doru saçımı öle kurutuyorum.tarakla birlikte fön makinasını aynı anda saçlarımı tersten tarayarak fön çekiyorum
umarım yardımcı olabilmişimdira.s.

cnm saçlarının rengi özellikle de kesimi çok güzel iiiki kestirmişsin bence bu çok hoş duruo istanbulda olsam senin kuaförüne giderdim heralde burda kuaför sorunu yaşıorum senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten çok hoş saçların bayıldımmm:asigim::asigim:

saçların çok güzelmiş canım reengi falan çok hoş görünüyorryerimseniben

çok çok teşekkür ederim:icecream:muhakkakki bulursun ankarada iyi bi kuaför
takibe al bence arkadaşlarını falankaydirigubbakcemile4

arkadaşlardan yok maalesef onlar da benikini beeniolar hehehe sengözlerimebaksanab sorun da o zaten pek fazla beenmiorum başkalarının saçlarını yoksa hiç çekinmem yani çat die sorarım. İyi bi kuaför çok önemli bence ben bulamadım daha mirmirmirmir

bu dalgalı hali..

buda fönlü hali...

bakalım begencekmısınız?

Back