• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
canm benm saç rengim senin eski saç rengine benziyo.bu arada ilk resmnde çk güzelmş saçların.ben koyu renk sewerimde hihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
:nazar:
sarıyı pek sewmem ama yakışana lafım yok.rengi çok güzel durmş canm
yüzünde süper bu arada :dance:

ARKADAŞLAR SAÇLARIM 24 SENE İÇİNDE RENKLERİNİ EKLESEM İNANMAZSINIZ.TURUNCU,KIRMIZI,KIZIL,KOYU SARI SARI AÇIK SARI OLDU.ALLAHIM NE DEĞİŞĞİM YARRABİM:)
BİR ARA YÜZÜMÜ KAPAYARK SİZE BİR İKİ RESİM KOYAYIM SAÇIMIN

Rüzgarli havada anca bu kadar.. Suan daha uzunlar kaydirigubbakcemile2

işte benim saçlarımm normalde iri dalgalıdır ama burda fönlü çok seviyorum saçlarımı:asigim::asigim:

........................................................

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
canm benm saç rengim senin eski saç rengine benziyo.bu arada ilk resmnde çk güzelmş saçların.ben koyu renk sewerimde hihoyyyt

Canım teşekkürler bende sarı saçı çok seviom ama kuaförün gazabına uğradım maleseff. saçlarım maf resmen.genelde sarı saçı daha çok yakıştırıolarrr bende seviorumm sarıyı.off şu saçımdaki boyanın geçmesini beklicem şimdi .sonra civciv olucam kaydirigubbakcemile4 ama ilk resmimde saçlarım ne güsel duruo hakketen hihoyyyt parlak parlak delikafadulden

ya kızlar bende platin rengini çok seviyorum acayip hoşuma gidiyor ama bnm saçlarım çok koyu.yaptırmak istesem bile acayip yıpranır cesaret edemem maalesef :s:s:s

Canım teşekkürler bende sarı saçı çok seviom ama kuaförün gazabına uğradım maleseff. saçlarım maf resmen.genelde sarı saçı daha çok yakıştırıolarrr bende seviorumm sarıyı.off şu saçımdaki boyanın geçmesini beklicem şimdi .sonra civciv olucam kaydirigubbakcemile4 ama ilk resmimde saçlarım ne güsel duruo hakketen hihoyyyt parlak parlak delikafadulden

röfleli de güzl canm ama dedgm gbi ben koyu rengi sewdgm içn onu dile getrdm.saçların dalgalı resmde,
fönlü süper durur rengi bence,
sarı saçta platin rengni begenyorum bu arada......

$Resim 020.webp

işte ben dün akşam açık kestaneye boyadım kendim :)

$tuğçooooo.webp buda benimkiler,pek gözükmüyor ama olsun.bu saçımdan sonra sarı olmuştu şimdi kahve tonundayım,2 ay sonra felanda siyah-maviye boyatıcam inşhihoyyyt

derman saçlarının rengi çok hoşuma giti çok hoş duruyolar.bende 1 ay sonra röfle yaptırmak istiyorum. senin gibi olması için nedemeliyim kuaföre

saol canım çok teşekkürler...valla benimde arkadaşım boyatmıştı kuaför amcası oluyo...
onun röflesi hoşuma gitmişti bişey demedim adam kendisi boyadı canım...

Back