- 26 Mart 2009
- 5.546
- 198
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #2.881
Eki Görüntüle 273076 bu karamel saçım
canım en alttaki fotodaki soldaki fotodaki saç rengi nedir acaba hangi boyayla boyadın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 273076 bu karamel saçım
Maaşallah çok güzel saçların :)
Bu da benim saç
Eki Görüntüle 273310
canım en alttaki fotodaki soldaki fotodaki saç rengi nedir acaba hangi boyayla boyadın ?
Cnm saclarin sana cok yakisiyor. Dogal kumralsin belliki, sacindaki balyaj (umarim dogrusunu dedim) hem dogal hem de canli duruyor.
Eki Görüntüle 278659 kızlar buda benim saç rengim ama bu düzleştirilmiş hali ...normalde dalgalıdır ve uçları tiftik tiftik teltel duruyor...saçlarımın uçlarını toparlayabilecek teltel durmasına engel olabilecek ne yapabilirim??
Ayy neden oyle oluyo ki biberdolma
Düzleştirdikten sonra biriyantin kullanmayı denedin mi ya da düzleştirirsen biraz içeri doğru yapsan nasılolur acaba
Eki Görüntüle 278659 kızlar buda benim saç rengim ama bu düzleştirilmiş hali ...normalde dalgalıdır ve uçları tiftik tiftik teltel duruyor...saçlarımın uçlarını toparlayabilecek teltel durmasına engel olabilecek ne yapabilirim??