- 7 Temmuz 2011
- 249
- 1
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #2.901
Bittim saclarina ya massalah cok güzeller *-*
Neyle bakim yapiyorsun ya sampuanin markasi falan yazarmisin lütfen ? =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlar da benim saçlarım. tamamen değiştirmek istiyorum, hatta tavsiye için topik açtım ama olmadı :)))
neyse, şimdilik böyle...
Eki Görüntüle 306394
cnm maşallah çok güzel ve sağlıklı saçların var uçları sivri v şeklinde kestirsen daha bir yakışır gıbı
Bittim saclarina ya massalah cok güzeller *-*
Neyle bakim yapiyorsun ya sampuanin markasi falan yazarmisin lütfen ? =)
nesini degiştirmek ıstıyorsun rengini filanmı:) kesımmı yapmayı dusunuyorsun?
yağmurcum aslında saçlarımı boyatmaya çok korkuyorum (kuaförün biri yakmıştı yaralarım 3 senede ancak geçti, hala izleri var) ama 5 yıldan sonra çoook sıkıldım:) kendi rengimi çok sevmeme rağmen değişiklik istiyorum. hem kestirmek hem de boyatmak... ne dersin? :)
teşekkür ederim :) kumral tonlarını ben de çok beğeniyorum. hiç bu kadar kararsız kalmamıştım, bir kumral tnlara bir bakır tonlara kayıyor gözüm:) galiba kuaföre gittiğim gün hangi moddaysam onu yapacağım artık teşekkür ederim tekrar, sözünü dikkate alıp, çok kısaltmayacağım.
teşekkür ederim :) kumral tonlarını ben de çok beğeniyorum. hiç bu kadar kararsız kalmamıştım, bir kumral tnlara bir bakır tonlara kayıyor gözüm:) galiba kuaföre gittiğim gün hangi moddaysam onu yapacağım artık teşekkür ederim tekrar, sözünü dikkate alıp, çok kısaltmayacağım.
benim kıvırcıklarım da bunlar
bu saç rengi buara cok hoşuma gıdıyor hc complexın resmi sitesine girince ana sayfadakı kızın saç rengi:)
bu da benim saçlarım :) tabi bu maşalı hali normal saçım düm düz yorumlarnızı bekliyorum :)Eki Görüntüle 309042
cok tesekkur ederim canim <3 ama kiriklarini aldrmak zorunda kaldm biraz:)sadece maşaallah diyorum saçların çok güzellrenginide boyunuda çok beğendim düzde olsa kesdirme saçlarını sonra küserler
tatlim saclarin guzelmis gercekten ozellikle dalgasina bayildim nasil yapiyosun o dalgayiBuda syf 307 deki dümdüz saçlarımın dalgalı versiyonu
Eki Görüntüle 312939 Eki Görüntüle 312938 Eki Görüntüle 312937 Eki Görüntüle 312936 Eki Görüntüle 312940