- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #2.841
bu saç rengi çok güzelmiş ne renk olduğunu sorabilir miyim
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallah gür saclarin
Eki Görüntüle 197605 Eki Görüntüle 197606
Bunlar da benimkiler iste =) dalgali yapmistim bir gun onceden.
Sevcan, harika saçların var canım, sakın sakın kestireyim deme, hatta uçlardan kırık aldırarak aynı hizaya getirebilirsen zamanla ortalığı sallar bu saçlar Allah'ım esirgesin bayıldım :)
coook güzel en beğendiğim tarzda sacların
Maaşallah çok güzel saçların
sarı saçlarımdan kuaför suçlu, normalde güneşışığında daha açık
size bir şey soracağım kuaförde kaşlarımı da boyatmıştım, şimdi nasıl kendim açabilirim rengini ?
Eki Görüntüle 258568
sarı saçlarımdan kuaför suçlu, normalde güneşışığında daha açık
size bir şey soracağım kuaförde kaşlarımı da boyatmıştım, şimdi nasıl kendim açabilirim rengini ?
Eki Görüntüle 258568
kivircik sana cok yakisiyor
evet cnm kuaförde aynı saç boyasıyla boyamışlardı ama evde napicam ?Kuaförlerde saç boyasıysı kullanarak kaşları boyuyor fakat çok açık renklerde ne yapıyorlar tam emin değilim
Benim sçaçlarda açık renk ama hiç kaşlarımı boyatmadım bi de koyu renkler ki sorma
bence kuaförde yaptir, yanlisa gelmez kaslar.. bu arada saclarin iyi parliyor. son eklenen diger iki sac da gayet güzel. havuz basindaki arkadasimizin sac yapisini cok sevdim masallah ne istersen yapabilirsin bu saclarla. diger arkadasinda rengini cok sevdim.
bu arada ben cikolata kahvesine boyucam saclarimi biraz acmistim artik bozardi iyice.. galiba yine koyu kahvelere yönelicem yavas yavas
evet cnm kuaförde aynı saç boyasıyla boyamışlardı ama evde napicam ?
teşekkür ederim evet benim saçlarım çok parlaktır ama ince telli olmasını sevmiyorum normalde bukle bukledir doğal hali saçlarımın :)