- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #2.921
Eski saclarim...
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu da benim saçlarım :) tabi bu maşalı hali normal saçım düm düz yorumlarnızı bekliyorum :)Eki Görüntüle 309042
tatlim saclarin guzelmis gercekten ozellikle dalgasina bayildim nasil yapiyosun o dalgayi
gerçekten çook güzel çok beğendim saçlarınıı =))
Cok güzel... Rengi dogal mi?
anladm canim cok saol<3 kac cm kullandgn masa biliyomsnçok teşekkür ediyorum kalın maşa kullanıyorum ilk öncelikle bunu söyliyim , birde maşaya saçımı sıkıştırıp sarmıyorum.. maşanın mandal kısmını vs de açmıyorum direk en dışından sarıyorum en dipten başlıyorum saçlarımı sarmaya uca doğru elimle sarıyorum ve elim saçımın en uç kısmında bekliyorum 10 sn sonra sardığım gibi açıyorum elimle o yüzden dalgalı oluyor.. maşayı bekletip saçımı maşadan direkt çektiğimde doğal dalga olmuyor bende o şekilde hiiiç sevmiyorum... 1:
saol tatlim umarim bende oyle yapmayi basaririm benim kendi sacim dumduz ve ince telli cunku:)phılıps salon curl pro 25 mm kullanıyorum canım...
Eki Görüntüle 318034 Eki Görüntüle 318035
Arkadan çekileni çok zor çektim kendi kendime.Uyduruk kaydırık çıktı ama idare edin
Eki Görüntüle 318034 Eki Görüntüle 318035
Arkadan çekileni çok zor çektim kendi kendime.Uyduruk kaydırık çıktı ama idare edin
Kesim tam istediğim gibi uçları sivri hafif üçgen falan.Kullanışlımı bu model? saçlarımı bu şekilde kestirmeyi düşünüyorum uçlarını neyle sivrelttiler kuoföre ona göre söyleycem çünkü bide kat yok sanırım demi? Çok soru sordum cevaplarsan sevincem:78:
[ı]snoofles istediğin kesim v kesim.
Ama ben sana söyliyim, bu saç modeli ilk 1.2 ay kullanışlı ve sonra o saçların rezalet oluyor.
Hele birde düzleştirici kullanıyorsan..
Bu kesim için jilet kullanıyorlar.
Buda saçların kırık görünmesini sağlıyor.
Saçların uçları saçlarını düzleştire düzleştire bir süre sonra yanmaya başlıyor ve çok kırılıyor.
Bu modeli kendim kullandım ve biliyorum.
Yani o yüzden tavsiye etmiyorum.
Birde saçlarını bu model kestirdin diyelim, 1.2 ay sonra sıkılıp düz kesim yaptırsan bile saçların gene tuhaf bir şekilde kısalı, uzunlu uzuyor.
Saçların uzadıkça kötü bir görüntü alıyor bu model.
Tabii senin seçimin, senin zevkin.
[/ı]