• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
önemli olan 18 yaşından büyük ve çocuk sahibiyken böyle görünebilmek:jeyyar::jeyyar:
sende bunu başarıyorsun vesselam sengözlerimebaksanab ama daha devam edersen yüzsüzlük edip yollatırım o eteği , hiç utanmam yani bilgin olsun canım:jeyyar:

:mymeka:Vay seni vayy,demek yüzsüzlük edip birde isteyeceksin heekaydirigubbakcemile3
Zamanında çok para verip aldım,şimdi kriz malum kapıdan içeri girince şimdi o fiyata alırmısın diye sorsan almam valla alamam daha doğrusu:roflol:
İşte biz bayanız ya içimiz aklımız kalıcağına,parasız kalmayı tercih ediyoruzhihoyyyt

:mymeka:Vay seni vayy,demek yüzsüzlük edip birde isteyeceksin heekaydirigubbakcemile3
Zamanında çok para verip aldım,şimdi kriz malum kapıdan içeri girince şimdi o fiyata alırmısın diye sorsan almam valla alamam daha doğrusu:roflol:
İşte biz bayanız ya içimiz aklımız kalıcağına,parasız kalmayı tercih ediyoruzhihoyyyt

düşünmen yeter diyecektim zaten:oklava:
fiyatını merak ettim doğrusu canım benim:delphin::jeyyar:

hehe kendi saçlarımın fotoğrafını koymuştum sildim sonra
bu arada handeucar saçlarına bayıldım, çok iyi gitmiş senin tenine, yüzüne

Son düzenleme:
28112008231tp8.jpg

kizlar hepinizin saclari cok guzel asi saclarin cok hos yuzunde guzelmis masallah saclariyin rengi hangi renk kizil ama hangi kizil tonu benim aradigim bir ton bu soylermisin canim

asii nin saçı bir sitede yapılmış ama yakışmış...ben de o tonu çok seviyorum

evet orjinal sacim deyil canim sadece bu rengi n yakisip yakismadigin sordum arklara onlarda bu bu rengi bengendiler sag olsunlar kendi sacim da hint kanasi var kahverengi rengi bende bu ton rengi sevdim kina oldugu icin sacim boya olmuyor birazda bekliyecem sonra bu renk yapacagim arkdasim. ayrica yaz gulu tsk ederim canisi o senin guzelligin...

asii cnm benim saçımdada yıllar önce kına vardı ama siyaha boyamıştım tuttu siyah renk..başka renk tutarmı bilmiom ama..

asii cnm benim saçımdada yıllar önce kına vardı ama siyaha boyamıştım tuttu siyah renk..başka renk tutarmı bilmiom ama..

acik renk tutarmi nemcigim 4 ay dan beri hint kinasi var kahve yaptim ama siyah oldu yapacak bisi yok beklemek lazim

ben de bir zamanlar kına uygulamıştım saçıma,sonra ilk defa boyamaya başladım saçımı,loreal kızıllarından biriydi,pek tuttu sayılmaz hafif yansıması belli oluyordu...

asi valla nevarsa koyu renkte var..saçımı karamel yaptırdımm sonra koyu karamel yaptım,,, koyu saç gibi olmuyor..onca heveslendim yaptırdım şimdi ise yanmışş saçlarım var pişmanım koyu bi renke boyuycam yine patlıcan moru(viole) en kötü ihtimalle siyaha dönerim geri..

uzun zamandır giremiyorum nişanlım askerden geldi onunla ilgileniyorum:asigim:

işte buda benim yanık saçım yani uçları yanık bende uzatmaya çalıyorum valla güzelim saçlaımı mahvettimşutarafagitti:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
[
bunlarda benim saçlarım boya fön hiçbişey yok ...

Son düzenleme:
canım maşalllah çok hoş nixima.s.

Son düzenleme:
Back