- Konu Sahibi VsneLroCCo
Bende göremedim ama yaaalıntı yapmayız kalsaydı keşke alıntı yaptıklarımıda rica edilince sildim ben şakkıdı
birazdan tekrar eklerimmm gamyoncuiremsu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende göremedim ama yaaalıntı yapmayız kalsaydı keşke alıntı yaptıklarımıda rica edilince sildim ben şakkıdı
çok teşekkür ederim.çevremdeki herkez kestirmem için vaskı yaparken.bu güzel sözleri duymak çok güzel geldi.a.s.
:1shok:Canım saçlarının kızılı,kesimi ve yüzün çok güzel birtanem..
Bayıldım inan şahanesin:a015:
ben de size özendim ekledim bakalım beğenecek misinizhihoyyyt
bikaç ay oldu bu fotoğrafı çekeli siyaha boyatmıştım ondan sonra çok dökülmeye başladı önler seyreldi biraz şimdi:çok üzgünüm
![]()
Çok teşekkür ederim canım a.s.:1hug:
Koyu renk her zaman güzeldir,ben röfleli sarışınlardanım ama saçlarımın koyu renkli günlerimi özledim:çok üzgünüm:Biraz yıpranmış gibi saçların canım,fazlamı fönlüyorsun aceba?
Ah ah azıcık cesaret diyorum.Eşim kızıl olsun diyor.Ama ben sarışınım nasıl olurum,pişman olurmuyum bakalım kısmet!!:1rolleyes:
ewet saç düzleştiricisi kurbanı oldu saçlar ama artık kullanmıyorum haftada bir kere en fazla herkese de öyle tavsiye ederim
ben 2 yıl önce sarı balyaj yaptırmıştım ama kendime koyu saçları daha çok yakıştırıyorum eminim sana röfle yakışıyordur canım
valla canım sabrın varsa kızıl ol bende sarışındım 6 ay sonra kahve sonra kızıl oldum 2 haftaya bir boyatıyorum çünkü önceden sarı olduğum için uçları hep sarı oluyor akıyor !! usandım usandım usandım ama vazgeçmek istemiyorum 1 sene olacak oturdu gibi eskisi kadar akmıyor ama keşke ham saçıma yaptırsaydım diyorum bazen :)
sarı çok hoşmuş galiba beyaz tenlisin :) kaşlarının rengini biraz kırdırırsan kızıl gider bence :)
Buğday tenli ve yeşil gözlüyüm canım
Kaşlarımın rengini kırdırdım ama kapkar bir kaç ancak bu kadar rengini kırabildi kuaförüm:roflol:
Kızıl renk içinde söyle bir site çıkarsalar yüzümüzü eklesekte hani boyatmadan kendimi riske atmadan görebileceğimiz bir site dimi amayerimseniben
Kızıl rengin yakıştıgı insanlar gerçekten çok şanslı çünkü asil bir duruşu var bence a.s
Adıvar canım aynı zamanda 18 lik fıstık gibi görünebilirsin :jeyyar:, giyimin hakkındaki yorumlarımı biliyorsun ...sengözlerimebaksanab ama o pileli etekli fotografın benim için bardagı tasıran son damlaydı .. yani kıskandım :dilcikar:
:teytey:Allah Allah beeee:teytey:
18 lik çıtır bir kardeşimden bu sözleri duymak ne güzell:dance:
Birtanem teşekkür ederim,hele şu kızıl olayına bir karar vereyim bak o zaman sen bendeki asaleti:jeyyar:
bence kızıl sana yakışır özellikle koyu bir kızıl çünkü ten rengin açık kontrast olur gözlerinde renkliymiş daha ne olsun süper olur