- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
- #2.261
Saçlarım hafif dalgalı gibi hergün ya maşa yada düzleştirici kullanıyorum..Ama gel görki 1 kırık bulamazsın cnmm:))
evet cnm sende kırık olamaz çünkü katlı saçların uçları çok az görünüyor katlı saçları uzatmak çok kolay düz şekilde uzatmak çok zordur kuaförler bana saçlarına kat atalım boyunu ellemiyelim saçların daha bakımlı olur diyorlar ama hayır ben attırmıyorum :) senin saçlarında benim kızımın saçları ile aynı kızım kendi jiletli tarakla üstlerinden alıyor aynı böyle duruyor yoksa düz kesim yaptırdığı zaman ne maşa nede fön yapabiliyordu ama katlı model sana yakışmış cnm hem hepsi aynı boydaki saçla uğraşması zor oluyor
Katla kırığın hiçbir alakası yok ki. kat atınca saç kırılmıyor mu bi daha
Düzleştir maşa yap bakalım kırılıyo mu kırılmıyo mu?
katlı değil saçlarım sadece v şeklinde kesildi..
Bakımla alakalı bakımını yapmasam saçlarıma berbat durumda olurdular!
Uçları az görünür diosun da ben görünmeden bahsetmiyorum saçlarımı elime alıp baktığımda 1 tane bile kırık bulamıyorum. Bakım!!Üşenen kestirsin kısacık o zaman..
buda benim saçlarım :)
ebrucum bu saçlar hem bu kadar uzun hemde nasıl böyle canlı parlak duruyrşampuan reklamlarında oynamalısın cnm
katla kırğın alakası olmaz olurmu tepen beline kadar uzun saç düşün birde yukardan aşağı kısalmış saç düşün benim kuaförüm müşterilerin saçlarını örnek olarak gösteriyor katlı daha az yıpranmış görünüyor çünkü uçlar gitmiş oluyor alttaki saçlar uzunda olsa fazla yıpranmıyor demek istediğim bu yani üstteki saçlarla alttaki saçların sağlık yapıları daha farklıdır tabii bakımında faydası var ama bakım ölen saçı tekrar canlandırmaz sadece biraz daha iyi gösterir birde daha çok kırılmasını önler kuföre gittiğin zaman bir sor istersen katlı saçmı düz saçmı daha bakımlı görünür diye
asi melek biraz daha nazik ol tatlım.ben en çok senin konuşma şekline takmış durumdayımkızımın saçı dediğine göre senden kat kat büyük birisiyle muhatap oluyosun yada bende şaşırdım 19 mm olduğuna diyen bir arkadaş vardı onada cevap olarak ''ya oluyormuş demek ''gibi bir cevap vermiştin ve seni kırmak istemem ama açıkça çok antipatik gelmişti bana bu cevap yada herkes benim saçımı görünce işte bakım yapmaya başladı gibi bişeyler sonra saça şekil verirken bile niye ince olmuyor dediğimizde bunu bile saçın cinsinden falan diye hava atmalar maşa aynı maşa canım yabuklenin kalınlığıyla saçın ne alakası var her saçta farklı kalınlık yaparmı Allah aşkına.kırıcı olurum diye söylemek istemedim o zaman ama sen hala aynı tarz konuşuyorsun ve bende uyarma gereği duydum tatlım birkaç yazın daha vardıda şuan hatırlıyamadım:44: sana bir abla tavsiyesi sanal ortam bile olsa biraz dikkatli konuş canım.
niye hava atsın ki ben ne saçlar gördüm hava atılacak onunki sönük kalır gördüklerimin yanında..
ebrucum bu saçlar hem bu kadar uzun hemde nasıl böyle canlı parlak duruyrşampuan reklamlarında oynamalısın cnm
aynen ya nasıl böyle parlak ve canlı duruyor anlamıyorum ben:44: birde bakım yapmıyormuş sadece elidor şampuan kullanyorum diyor demek bakım yapsa ne olacak saçrapunzeli sollardı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?