- 25 Eylül 2010
- 634
- 0
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #2.281
asi melek biraz daha nazik ol tatlım.ben en çok senin konuşma şekline takmış durumdayımkızımın saçı dediğine göre senden kat kat büyük birisiyle muhatap oluyosun yada bende şaşırdım 19 mm olduğuna diyen bir arkadaş vardı onada cevap olarak ''ya oluyormuş demek ''gibi bir cevap vermiştin ve seni kırmak istemem ama açıkça çok antipatik gelmişti bana bu cevapyada herkes benim saçımı görünce işte bakım yapmaya başladı gibi bişeyler sonra saça şekil verirken bile niye ince olmuyor dediğimizde bunu bile saçın cinsinden falan diye hava atmalarmaşa aynı maşa canım yabuklenin kalınlığıyla saçın ne alakası var her saçta farklı kalınlık yaparmı Allah aşkına.kırıcı olurum diye söylemek istemedim o zaman ama sen hala aynı tarz konuşuyorsun ve bende uyarma gereği duydum tatlım birkaç yazın daha vardıda şuan hatırlıyamadım:44: sana bir abla tavsiyesi sanal ortam bile olsa biraz dikkatli konuş canım.
mavişcim herkesin saçlarını hep yapılı haliyle gördük malum önemli olan dogal hali ben diyorum ki buyrun saçımızın dogal resmini koyalım masa ve fön değmemiş halini iddaalar nasıl olacak çok merak ediyorum kimse yanlış anlamasın lütfen ama özellikle asi melek ten resim bekliyorum bende evde yalnız oldugum için suan eve ilk gelene saçlarımı çektirip dogal hali ile buraya resim ekleyecegim :)
Son düzenleme: