- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
- #2.241
ya büyük resim koymayı bilmiyorumo yüzden üstüne tıklayıp bakarsan daha iyi anlaşılır sanırım canım
asi melek saçlarına bayılldım maşallah.. saçların düz mü? ve ne aralıklar la düzleştiriyosun?
Saçlarım hafif dalgalı gibi hergün ya maşa yada düzleştirici kullanıyorum..Ama gel görki 1 kırık bulamazsın cnmm:))
bunu nasıl başarıyosun canımben düzleştire düzleştire yedim saçlarımı mahfoldular sinamekiyi kullanıyorum şimdi uzasın diye hiç düzleştirmiyorum
Bütün paramı bakım ürünlerine yatırıyorum..!:) Hergün bakım maskesi yaparken kırık losyonları kullanırsan çeşit çeşit aynı bnm gbi olur cnm düzleştirincede kolayca şekil alırlar..
ya neler kullandığını sorsam acaba paylaşırmısın canım :26:
Tabiki :)
Her yıkadığımda saçlarıma avon planet spa saç bakım maskesi yapıyorum..
Yine avonun her yıkadığımda kullandığım kırık saç ucu onarıcı losyonu var bilirsin mavi bi şişede yeni çıktı sayılır..
Saçlarımı şekillendirdikten sonra elidorun parlatan bir losyonu var ondan kullanıyorum dolaşmıyor ve bozulmuyorlar..
Sinameki uyguluyorum ara sıra.
Yıkamadan önce yumurta ve zeytinyağı karışımı kullanıyorum..
Sirkeli su döküyorum saçlarmı yıkadıktan sonra.
Saçımın son durulama suyu soğuk olmalı çünkü parlatıyor ve daha hacimli görünüyor..Yoksa maşalarım böyle olmazdı..Düzleştirince saçlarımı istersem topuz yapımı açııyım yine dümdüzdür..:)
Böle tatlımm saç yapısına göre de değişir tabi..en bunları kullanıyorum sormayan yoktur ne kullandığımı hergn başka model yapıosun 1 kırık yok diye sinir olurlar
saol canım benim iyi oldu yarın alışverişe çıkmam gerekiyo o zaman benimben sadece sinameki yapıyorum başka bişey kullanmıyorum saçıma biraz zahmetli ama deymiş saçların muhteşem
asi melek saçların gerçekten çok güzelmiş maşallahbişey sorucam bu sinamekiyi ve sirkeli suyu tam olarak nasıl uyguluyosun cevaplarsan sevinirim canım
Hmm doğrudur hayatım..Benmkiler boyalı olmadığı için herşeyi kullanabiliyorum..=/
Maşam da Babyliss 19 mm bir kez yapınca 2-3 gün gidiyor..Avonun krem jölesini kullanıyorum sertleştirmiyor aama şekli de bozulmuyor..
19mm migerçektenmi ama ondan bendede var hemde aynı marka seramic kaplamalı olan değilmi?19-21 birde 36 sı var bablıssin seninki en ince yani öylemi?peki buklelerin niye öyle kalın duruyor?tamam belki saçı kalın alıyorsundur da bu yeterlimi böyle kalın bukleler için:44:saçına şekli nasıl veriyorsun peki?yukardan aşağımı yoksa ucundan başlayıp yukarımı sarıyorsun?benim geçen yıl saçlarım uzundu ama bu kadar kalın bukle yapamıyordum o maşayla:44:
19mm migerçektenmi ama ondan bendede var hemde aynı marka seramic kaplamalı olan değilmi?19-21 birde 36 sı var bablıssin seninki en ince yani öylemi?peki buklelerin niye öyle kalın duruyor?tamam belki saçı kalın alıyorsundur da bu yeterlimi böyle kalın bukleler için:44:saçına şekli nasıl veriyorsun peki?yukardan aşağımı yoksa ucundan başlayıp yukarımı sarıyorsun?benim geçen yıl saçlarım uzundu ama bu kadar kalın bukle yapamıyordum o maşayla:44:
ben de çok şaşırdım 19mm oldugunu okuyunca. asi melek uzun saçları sarıyo mu bu kadar 19 mmlik olan:44:
enteresanmış canım.ama sende saçlarına çok emek veriyormuşsun ya.ben hiiiiç uğraşamam o kadar ruhum sıkılırbirde üstüne her hafta bakım kürleri falan sanırım bana göre değil bu iş ben bu kısa saçlarılada mutluyum yinede seviyorum onları beni hiç uğraştırmıyolar e yakışıyolarda biraz tamamdır benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?