Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımız çabuk uzasın,kopmasın,gür ve sağlıklı olsun diye neler yapıyoruz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

araştır cnmcım bn kullanmadım ama çok işe yaradığını duydum böyle entele filan kullanmaktansa bakım yağı kullanmak daha iiidir [bence] :sm_confused:

Canım şampuanın kaç ml ve içine ne kadar bu yağlardan karıştırıyorsun? Ve aynı şekilde saç bakım yağının ml sinide öğrenebilirmiyim?

slm arkadaşlar! ya merakettim bnde turp suyu ve şampuanımda çam derebentin falan kullanıorum ama çok dikkatimi çekti yazın:geçende aktara uğramıştım,saç bakım yağı gösterdi üstünde sadece içindeki yağların adı yazıodu,acaba bu aktarlardaki her aktarın kendi yaptığı karışımmıki ?mesela sennki sana iyi gelmiş,ben alsam içeriği falan aynımı olcak hiç bilemiorum ki???

ya canım gercekten mı

her hafta badem yağı ,zeytinyağını karıştırıp ısıtıp saç diplerime iyice yediriyorum,saatlerce bekletiyorum ,yıkıyanca yumuşacık oluyo ,besliyo kökleri

haftada 1 sinemakili kürümü uyguluyorum ek olarakhaftada 2-3 kerede turplu bakımımı uyguluyorum hatta suan sacımda turplu suyum var:78:

Bende sinemaki uyguluyorum. Sampuanıma 6 diş sarımsak kattım... Bide bitkisel sabunla saçımı yıkıyorum. Ama daha 2 hafta oldu şuan uzamadı daha :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…